Gratis forsendelse aftrækkelige blå lim 4200EB serie blå lim kabel fast FANEN LCD-forsegling, lim

kr154.16

misc

Varebeskrivelse


Gratis forsendelse aftrækkelige blå lim 4200EB serie blå lim kabel fast FANEN LCD-forsegling, lim

1stk blå lim 100 ml

Der er mange specifikationer og modeller, så kontakt os.produkt beskrivelse: afrivning beskyttende lim (også kendt som Tafi lim) til LCM.Sammenlignet med traditionelle silica gel, vores produkter har en god fleksibilitet, god vedhæftning, tynd tykkelse (0.06-0,25 mm) og korte overflade tørretid (3 - 10 minutter), tager det kun 4 timer til fuldt ud at helbrede, let at skrælle, ingen grund til at rengør med opløsningsmiddel (meget bekvemt for repairability, vi håber naturligvis, at kundens produkter er bedst ikke at blive repareret), trækstyrke kan nå 4MPa.Dette produkt kan anvendes bredt.Gode varmeisolerende egenskaber i temperatur og fugtighed.Limen har en god limning egenskaber og mekaniske egenskaber, og kan spille den rolle, absorption og vibrationsdæmpende og hindring af forurening.Primært anvendes til isolering, fugt og beskyttelse af LCM-moduler (COG, COF, under FANEN TCP), og kan også bruges til beskyttelse forbedring af forskellige enheder og integrerede kredsløb.typisk anvendelse: • Typisk anvendelse for indkapsling beskyttelse af LCM liquid crystal display-moduler (COG, COF, under FANEN TCP). •Det er anvendt til transparent, ledende glas og tynd film ITO belægning på den berøringsfølsomme skærm til at give isolering, fugt og beskyttelse.

Pris indrømmelser, højere ydeevne, velkommen til engros!Betalingsmetoder

Bare føler sig overbevist om at betale til os via den metode, som nedenfor, Hvis du ønsker at betale via en anden metode, bedes du venligst kontakte os.Din betaling er kun frigivet til os, efter du bekræfte, at du har modtaget varen.

Forsendelse

Standard-forsendelse metode er Kina Post, Luftpost .Vær venlig at kontakte os, hvis du ønsker at vælge, at vi vil fortælle dig, hvor meget ekstra gebyr, du skal betale.

Forsendelse Metode

RUC Forsendelse

BR Forsendelse

Forsendelse

International Fragt

Gennemsnitlig Leveringstid

Kina Post, Luftpost

30-60 Dage

60-90 Dage

/

30-60 Dage

E-Pakke

/

/

7-15 Dage

/

Hurtig Forsendelse

(DHL/EMS/Fedex)

6-10 dage

6-10 Dage

6-10 Dage

6-10 Dage

Told: Skatter og andre told-relaterede afgifter er ikke inkluderet i prisen.Købere bære alle ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen),hvis køber ikke køber forsikring.

Returret

Du bedes returnere varen inden for 7 dage efter du har modtaget det, hvis du ikke er tilfreds med det (Køber påtager sig tilbage shipping).Alle returnerede varer skal være i den oprindelige betingelser, bedes du e-mail os først vende tilbage til-adresse og vejledning.

Feedback

Din feedback er meget vigtigt for os, at vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Vi vil give positiv feedback til dig også.

Hvis der er nogen problemer, bedes du kontakte os først.Vi vil forsøge at løse problemet for dig.

Nyd din shopping og har en nice tid!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Navn blå lim
Klassificering TF-4200EB-45
Er Tilpasset Ja
Anvendelse Aftrækkelige blå lim
Type Epoxy
farve Blå væske
Model-Nummer TF-4200EB

Relaterede varer