Подмотка спидометра УАЗ Патриот

kr237.41

misc

Varebeskrivelse


Подмотка speedometer UAZ Patriot er designet til at øge værdien kilometertal bil.Instrument, der finder anvendelse har drivere служебных auto.Det tjener til at kompensere for brændstofforbrug og løser problemet med sin mangel for служебных завышенного ture.

• Подмотка speedometer UAZ Patriot forbinder i штатный diagnostiske stik HB 2 pil stiger på den værdi af 200, og er stigende køre med 200 kilometer i timen. • Før намоткой skal bare slukke abs.Dette er gjort for at køre добавился ikke kun på instrumentbrættet, men også i motorens styreenhed. • Optag løbe ind i "hjerner" gør snoede proces er helt скрытным og ikke afsløre det faktum, snoede, når diagnosticere.Det er vigtigt at bemærke, at for spolen winder speedometer indblanding i ledninger bil UAZ Patriot er påkrævet.Forbindelsen sker gennem штатный diagnostiske stik, udformning, der passer til den form stik instrument.Som Figur, at подмотка gennem HB 2 passer til din UAZ Patriot? 1. bil udgivet i 2017, 2018, 2019 og 2020 år. 2. bilen er udstyret med puder sikkerhed, betjeningspanel med hvide mærker på mørkeblå baggrund.Instrumentbrættet 2 eller 4. 3. læs information om hastighed, sker med blok ABS, en speed sensor på раздатке erstattet med stik Disse tegn garanti hundrede procent kompatibel enhed med din bil.Når end, hvis din bil er 2018 år og yngre (2019, 2020 osv.D.), de andre emner, du kan ikke engang сверять.Ofte stillede spørgsmål, er der nogen forskel mellem panelet instrument med to hænder, og med fire-installeret på bilen i henhold til den fuldstændige.Som en kendsgerning, i form af подмотки speedometer UAZ Patriot forskel der.Understøttet og TA og andet panel.

Med 2019 år på den Patriot sætte ny motor змз pro 150 hk

Vores крутилка speedometer Patriot er fuldt kompatible med denne motor, glat, som den gamle, og tilføjer en løbetur i motorens styreenhed.Hvis der skal sørge for, at der på din auto kilometertal считывается med ABS, gør det muligt på to måder.Kan fjerne sikringen på abs under kølerhjelmen, og drev på maskinen.

Hvis der efter speedometer stoppede med at arbejde, på din auto-ingen hastigheds sensor, kilometertal læse med ABS. Подмотка køre gennem HB-din mulighed.Kan også være det visuelt sikres, at der i stedet for speed sensor på раздатке værd stik, заглянув under bilen fra højre side.Bydelen skaft bageste кардана du vil se den sensor, og under gummi-stik.Dette er også sandt tegn kompatibilitet крутилки.

Det er værd at nævne, at подмотка speedometer UAZ Patriot, der kører på 200 km/t, og, som говорилось, kilometertal er tilføjet i motorens styreenhed.Når denne meget hastighed optræk i bilen som helst andet sted ligger ikke fast, så ingen mening at gøre lavere hastighed.Meget design-betjeningspanel nok современна, der fjerner muligheden for at jamming speedometer.For at starte намотку skal: 1. under motorhjelmen træk sikringen på den ABS.Efter instrumentbrættet lyser den tilsvarende indikator lampe. 2. tage подмотку speedometer UAZ Patriot, og sæt det i den diagnostiske stik. 3. Pil "ляжет på 200, - og vil holde din position, uden ryk og overspænding. 4. reel rigtige værdi, skal du deaktivere моталку speedometer Patriot fra Stikket.Slå tændingen fra. 5. processen окончен.Det er vigtigt, at vores крутилка speedometer UAZ Patriot: • Forbindes til stikket diagnostiske og ikke kræver indgriben i ledninger • Garanteret мотает og speedometer, og motorens styreenhed • Безлимитная-har ingen begrænsninger af den tilsatte mængde kilometer.Vores produkter er fremstillet i Rusland, der sendes ud af byen тверь.Forsendelsen af 1го klasse inden for en uge.Før forsendelse hvert instrument programmerbare, konfigurerbar og kontrolleret af vores personale.GARANTI 5 år.Sikkert sted, så kan du her, www.phyto.dk, med dets finansielle beskyttelse.Tak for din interesse i vores produkter!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Elektronisk Ja
Item Længde 8cm
Model Navn UAZ Patriot
Element Vægt 60g
Spænding 12
Item Højde 3cm

Relaterede varer