L5.0mm*W5.0mm*H1.8mm Mikro Små SMD Buzzer Magnetiske Buzzer 3V ,KLJ-5018

kr52.11

Bærbare Enheder

Varebeskrivelse


Produkt Introduktion og Anvendelse

2 Vigtigste Produkter: Integreret præcision elektroakustisk udstyr, herunder elektroniske buzzer, som en advarsel funktionen til forskellige elektroniske enheder.

2 Funktioner: Lille og tynd, med udsøgt håndværk og høj produktionseffektivitet.Vi forsøger at imødekomme tendensen til fremstilling af elektroniske produkter ultimative lille og tynd.

2 Programmer: Det kan være almindeligt anvendt til mobiltelefon tilbehør, tablet personlige computer tilbehør, Bluetooth system enheder, bank-betalingssystem, terminal enhed af Internet af ting, wearable smart udstyr, GPS-system, medicinsk udstyr osv

Specifikation af KLJ-5018 SMD Magnetiske Buzzer

Beskrivelse af SMD magnetiske buzzer:

1. LCP er anvendt som boliger materiale med egenskaber, herunder dets varmebestandighed, og syre-base modstand

2. Godt valgt gule græs anvendes som bly pin-materiale med henblik på at yde den bedste svejsning ejendom til produktet.

3. Lille størrelse af det produkt, der tilpasser sig til mere flere PCB design af rum.Det opfylder tendens til fremstilling af elektroniske produkter, der i sidste ende er små og tynde.

4. Gamle SMD design, perfekt opfylder SMT krav, som i høj grad forbedret svejsning effektivitet.

5. Støt effektive afstand af lyden er meget velegnet til en bred vifte af bærbare elektroniske enheder

6. Bedømt square wave output og nominel spænding er nødvendig

7. ROHS-Direktivet-kompatibel

Samarbejdende Virksomhed

Gennem syv års forsøg har vi etableret et langsigtet samarbejde med Haier, OPPO, Lenovo, Philips, TCL, BYD, osv.berømte mærke.

Produkt kvalitet, leveringstid og service, har modtaget godt omdømme.

Kort Introduktion af Vores Virksomhed

ChangZhou Keliking Electronics Co., Ltd.er den fuldstændige løsning leverandør til micro SMT elektroakustik.Vi hovedsageligt beskæftige sig med design, produktion og salg til micro SMT elektroakustisk udstyr, kan vi tilbyde et komplet komplet sæt løsning.

Registreret Kapital er RMB 10,000,000. Forretning Omfang: design, produktion og salg til elektronik; Import & eksport til forskellige typer af råvarer og teknologi.

Omsætningen i 2015 er RMB 50,000,000. I 2016, begyndte vi at styrke upstream og downstream i værdikæden og udvide vores sortiment.Dette vil yderligere øge salget i fremtiden.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type Opladere
Mærke KELIKINGS

Relaterede varer