Diamant Maleri Labrador Hund Dyr 5d Diy Mosaik Fuld Pladsen Runde Øvelsen Af Rhinestone Diamant Daimond Broderi Billede Salg

kr53.16

Nål Arts & Crafts

Varebeskrivelse


Om Diamond Maleri Trin 1. Åbne kassen og find diamant poser, kanvas og værktøjer 2. Check harpiks diamant med DMC farver arrangeret i rækkefølge efter kodning 3. Vælg en farve i ruder, og satte dem ind i pladen, ryst pladen lidt 4. Refererer til sammenligning tabel på lærredet til at identificere hver enkelt diamant-nummer og den tilsvarende trykte nummer på lærred. 5. Dip pen hovedet med lim, så det kan holde sig en diamant; og Derefter holde sig diamant på lærred med tilsvarende symbol.Pincet kan også bruges i stedet for pen 6. Når du er færdig med det, skal du trykke på diamanter korrekt med en bog, for at gøre det fast; Sætte diamant maleri i en egnet ramme og dekorere dit hus eller give det til andre som en unik gave. [Tip]:harpiks diamant uspiselige, lad ikke børn lege med henblik på at undgå ulykker, såsom at sluge.

Om Diamond Maleri Detaljer

Om Diamond Maleri Emballage 1.Maleriet lærred, rhinestones og alle redskaber, som vil være pakket ind i en kasse. 2.Lærred Package: rullet op for at undgå folder 3.Farven på max er forskellige.Det kommer an på størrelsen af maleriet. 4.Boksen er stærk nok til at beskytte produktet, men boksen kan få lidt skade under transporten.Køber Vise Diamant Supplement til den Service, Vi vil sende dig alle diamanter, som du kan miste.Den første sending er på os.En overførsel efter dette, vil du nødt til at betale for forsendelse.Feedback, Da din feedback er meget værdifuld for vores forretningsmæssige udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at forlade positive tilbagemeldinger, og alle 5 stjerner til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det tager kun 1 minut.Tak!Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.VÆR venlig IKKE at efterlade os 1,2,3,4 stjerner, fordi de er lig med negativ feedback.Hvis du ikke er tilfreds med produkt og service, bedes du venligst kontakte os inden de forlader en negativ og neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.Tak..

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Diamant Antallet af Farver 20-45
Diamond-Form Pladsen
Stil Europæiske og Amerikanske Stil
Diamant Mosaik-Form Pladsen Diamant med 477 Farver
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Bruger Malerier
Ramme No
mønster Hund/Yorkshire Terrier/Pointer/Labrador Retriever/Alaskan Malamute/Shar
Form Single
Diamant Maleri Størrelse Alle Size Salg
Diamant Type 1 Fuld Firkantet Rhinestone
Diamant Mængde 15-30% mere kvantitet Daimond
diamant Broderi værktøjer Kuglepenne, Lim,Plast Plade,Pincet
Antal Farver Over 45
Ydre Emballage Farvet Boks
Materiale Akryl
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster Type Tegnefilm
Broderi Type 3 5d diamant maleri fuld drill runde
Rhinestone Type 2 3D 5D DIY
Diamant Størrelse Pladsen 2,8 mm Runde 2,5 mm
Indsætte Område Fuld

Relaterede varer