D1 Lokkemad 2020 Woblere Wolfram Perler Fiskeri Tilbehør Crankbait 160mm 30g Minnow Synkende Fiskeri lokker Store Fisk Gedde Tackle

kr37.16

Fiskeri

Varebeskrivelse


Spørgsmål Svar:

1.løkke har brug for at lim?

(1)Det sted, hvor den figur af otte ring er placeret og den interne struktur er isolerede, og de er ikke i direkte kontakt med indersiden.Vær venlig ikke at bekymre dig om vand nedsivning.Den figur af otte ring er fast knyttet til agn, har Det en meget god pålidelighed.Hvis du er bekymret, kan du kontakte kundeservice for at besvare det for dig.

(2)Vi har rapporteret agn loop forsegling problem, at de arbejdstagere, og vi vil forbedre dette problem.Hvis du interesserer dig for dette emne, skal du overveje at placere en ordre omhyggeligt

2. Forlis eller flydende?

Svaret er ved at synke.Vi er ved at udvikle denne lokke med en lille størrelse på 120 mm.Dette nedsænket agn er egnet til langdistance-kaste, og er velegnet til fiskeri i havvand, søer og dybere vand.Du kan fange store fisk i dybet af vand.

3. Video svømning stilarter og fisk, fange billeder

(1)video svømning stil vedtager den mest grundlæggende betjening teknik, for at vise at svømme stil agn selv Lystfisker, kan du benytte forskellige fiske teknikker til at gøre det lettere at lokke fisk.

(2)foto af Fisk er den feedback, jeg får af meget søde købere af fiskeri venner, som er blevet godkendt af dem og vises.Jeg er meget glad og ser frem til en tilbagemelding fra alle fiskeri-venner, som vil bringe mig en masse lykke (*^▽^*)+\(^o^)/~ D1 Lokkemad 2020 Woblere Wolfram Perler Fiskeri Tilbehør Crankbait 160mm Minnow Synkende Fiskeri lokker Store Fisk Gedde Tackle Detaljer: Model:DT5012 Krog:Oprindelse Lengtth:160mm Handling:synker Materiale:ABS Package:PET-BOX Type1:Kunstig lokke Type2:Minnow fiskeri tilbehør Type3:fiskegrej 2020 Type4:mormyshka wolfram fiskeri Fordel: 1.Dette er et stort profileret, opsigtsvækkende jerkbait bygget tuned med flade sider og strømlinet krop til at producere en intens flash, mens du flytter med minimal modstand gennem vandsøjlen. 2.Jerk stangen kraftigt til at skabe en energisk stod hente, der fortrænger vandet, da det spark fra side til side. 3.Give det en pause, og se sit hoved løfte, som kroppen flyder opad, hvilket giver det en unik stop-and-go-motion. 4.Fås i et udvalg af hånd-malet i farverne.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale ABS
Stilling Ocean Rock Fiskeri
Længde 160mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke D 1
Krog Oprindelse
Model DT5012
type1 Kunstig Agn
Kategori Falske Lokke
Type Kunstig Agn
Funktion mormyshka wolfram fiskeri
Pakke PET-BOX
Type3 fiskegrej 2020
Model-Nummer kanata Falske fisk makrel fiskeri i saltvand
Type2 Minnow fiskeri tilbehør
Mængde 1
HANDLING Forlis

Relaterede varer