LOVOCOO APOLOGET flip folde kniv S35VN blade titanium håndtag camping jagt lomme kniv udendørs overlevelse taktik EDC værktøjer

kr837.46

Håndværktøj

Varebeskrivelse


Produkt Navn: Apologet Total længde: 210 mm Klinge længde: 90mm Lukkede længde: 120mm Blade tykkelse: 3.9 mm Blad bredde: 30mm Blade overflade: stone wash System: MRBS Enkelt Række Keramiske kuglelejer System Hårdhed: 59-60HRC Netto vægt: 116 gram (±2 gram) Blad materiale: S35VN (100% sandt S35VN, kan du teste) Håndtere overflade: CNC engraving 3D bue overflade, sten.Håndtag materiale: titanium legering, CNC skæring, vægt reduktion i håndtaget Lomme klip: kan byttes til venstre og højre for Andre: Sort nylon hylster Den LOVOCOO "Apologet" folde kniv er en original kniv er designet af ukrainske Ivan Braginets, og det er én af sine egne.Det er produceret af LOVOCOO s samarbejde plante og bruger 100% ægte materialer.En god kniv, kniv værd at købe! 2018/05/25 er den dag, hvor "Apologet" folde kniv er afsluttet.Den samlede produktion er 200 knive. "Perfekt" er den stræben, drømme og ønske af hver designer og producent.Derfor, vi er forpligtet til at producere kvalitet og praktiske værktøjer.Tak til alle de venner, der bekymrer sig om Ivan Braginets! !På grund af brugen af forskellige data, målemetoder og værktøjer, måleresultater vil være fejl, bedes du har forrang i form!

1 data måling

(1).På grund af brugen af forskellige data, målemetoder og værktøjer, der vil være en lille afvigelse, bedes du har forrang i form!

(2), fordi billedet kan ikke være fuldt vises, hvis du ønsker at lære mere produkt information, bedes du kontakte os!Tak!Vi vil kontakte dig, inden du sender for at bekræfte!Hvis du ikke kan svare på, vil vi sende den standard tilfældige!Alle for at komme i form!

(3) FORSIGTIG: Da producenten ændringer uden forudgående varsel til oprindelsen eller visse former for tilbehør på produkt, pakke, Institut kan ikke sikre, at kunden modtager varen og butikker præcis det samme billede som kilde til den vedhæftede fil.Kun for at sikre ægte!Og for at sikre, at den nye, i overensstemmelse med det almindelige marked.Hvis butikken ikke er opdateret, bedes du forstår!

2. Om farven på problemet

(1) farve er uundgåeligt, at hver persons skærm er ikke det samme, der ikke er den samme, den farve er ikke det samme!Skyde lys og vinkel vil gøre billedet producere farve-forskel!

(2) produkt, farve, forskelle, som produktion partier og produktion på forskellige tidspunkter!

3. På vægten forskel

(1) på grund af masseproduktion og produktion er forskellige fra behandling nøjagtighed ikke kan være 100% præcis!Vægten af hver enkelt kniv er også forskellige, fejl i 7-12 gram!

4. Kvalitet spørgsmål

(1) varer, der i fabrikken, afprøvning, inspektion, shipping, før vi igen strenge test, test, intakt og varerne er leveret i overensstemmelse med kravene til kvalitet!Vi må ikke tillade, at vores kunder at sætte spørgsmålstegn ved kvaliteten af de produkter, der ifølge deres egen forståelse!Kvalitet og pris er i forhold!Hvis du har en højere efterspørgsel, jeg er ked af det, skal du omhyggeligt køb!

(2) har modtaget varen ikke tillade, at private demontering, montering, udskiftning af dele!For uautoriseret nedrivning af den handling, vi er ikke ansvarlig for kvaliteten af de varer, efter-salg!

1) Vær sikker på at du er mindst 18 år gammel, når du køber disse varer.

2) Tørre kniven med en ren og tør klud, når du får produkter.

3) Eventuel told gebyrer, der er forfaldne på tidspunktet for levering af købers ansvar.

Vores butik leverer gratis fragt-og kurer firma, er det nederlandske postvæsen tilmelding pakke og Kina Post ePacket, vi vil vælge i henhold til den aktuelle situation til at sende den måde!Det vil tage omkring 25-60 dage.

Hvis du har brug for hurtig materialer, vi anbefaler, at du vælger TNT eller andre kurer virksomheder, vi kan forhandle om yderligere forsendelsesomkostninger.

1. Før du placerer din ordre, bedes du bekræfte, priser og andre oplysninger med os.

2. Vi accepterer Escrow

3. Du betaler inden for 3 dage efter bestilling.De produkter, der har lige sendt efter betaling.

Vores mål er at opfylde behovene hos hver kunde.Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du er velkommen til at returnere den til en fuld tilbagebetaling af varens pris ,bemærk venligst forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes.Hvis du har nogen spørgsmål ,bedes du kontakte os, og vi løser det ASAP.Der er ingen grund til at forlade negativ feedback, hvis du behøver ikke kontakte os først.Tak for i forvejen.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Håndtag Materiale TC4 Titanium
Mærke LOVOCOO
Bladmateriale S35VN
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Model-Nummer APOLOGET
Type Folde Kniv Kniv
Anvendelse Hobbykniv

Relaterede varer