USB til CAN-Bus-Konverter-Adapter Med USB-Kabel Understøtter XP/WIN7/WIN8 Nye Hot

kr118.42

misc

Varebeskrivelse


USB til CAN-Bus-Konverter-Adapter Med USB-Kabel Understøtter XP/WIN7/WIN8

Funktioner:

Hardware:

1. Inde i hardware, TV overspændingsbeskyttelse er tilføjet.

2. Med 120 ohm match modstand.

3. Inkluderet data kabel med magnetisk afskærmning ring

Software:

1. Grundlæggende funktion -- kommunikation støtte CAN2.0A (standard-ramme) og CAN2.0B (extended frame)

2. Grundlæggende funktion-KAN kommunikation baudrate område (5K~1M), KAN baud-hastigheden kan tilpasses.

3. Grundlæggende funktion-KAN Sende og modtage data display med tiden vise, den modtager data kan vises sekventielt eller opdateres.

4. Grundlæggende funktion -- afsendelse af data der kan sendes i en enkelt frame eller flere billeder, kan sendes manuelt, kan blive sendt på en regelmæssig basis, og kan sendes i en løkke, som er mere bekvemt for debugging.

5. Ekstraudstyr funktion - modtagelse af data kan også blive besvaret automatisk.Når vi ønsker at modtage de modtagne ID, kan vi svare automatisk de data, der er indstillet til at sende ID.

6. Ekstraudstyr funktion - du kan manuelt få vist CAN-bus stat.

7. Ekstraudstyr funktion - du direkte kan indstille den ønskede ID, ikke ved at sætte filter-ID eller maskering-ID, og direkte at indtaste ID, du ønsker at modtage, kan konfigureres direkte.

8. Ekstraudstyr funktion -- der er fire, der arbejder tilstande at vælge fra (normal tilstand er hovedsageligt bruges til direkte kommunikation med enheder KAN.Loopback-tilstand KAN bruges til selv-test af converter,I denne tilstand, vil konverteren automatisk at sende og modtage data, kan også blive sendt til CAN-bus.Lydløs tilstand KAN bruges til at overvåge CAN bus data uden at det påvirker CAN-bus kommunikation, loopback lydløs tilstand er normalt anvendes til termisk test KAN converter

9. Ekstraudstyr funktion - sende og modtage data kan være gemt som TXT tekst format eller Excel-format.

10. Ekstraudstyr funktion-baud-rate af den virtuelle COM port kan også ændres, og den standard kommunikation baudrate er over 1M, så du behøver ikke bekymre dig om virkningsgrad.

11. Avanceret funktion -- så konfigurationen er automatisk gemt og kan bruges direkte næste gang.

12. Avanceret funktion -- sekundær udvikling er meget enkel, blot behandling af en enkelt modtager og sender kommandoen.

13. Avancerede funktioner - øget gennemsigtig transport funktion.

14. Avanceret funktion-software interface kan skiftes på engelsk og Kinesisk.

Specifikationer:

Type: USB - CAN7

Gældende anvendelsesområde: alle former for CAN-bus transmissionsudstyr Support system: XP og ovennævnte systemer, supportWiN7/WIN8 32-bit / 64-bit )

Adapter størrelse: 7 x 2,7 x 1,6 cm/2.76 x1.06 x 0,63 tommer

Kabel: 1.49 m/63inch

Vægt: 82g

Pakke Inkluderet:

1 x USB-til CAN-Bus Converter

1 x USB-Kabel

Bemærk:

Den seneste opgradering af denne konverter er V7.0, standard V7.0 converter, den tidligere version af konverteren har en standard meddelelse sats af 1.2288 M, og V7.0 er opgraderet til 2M, der kan ændre baudrate 1.2288 M og kommunikere med den tidligere version af softwaren.

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer Converter
Forbindelse Stik I
Brug Konverter Adapter
Output Type USB til KAN
Mærke Fdit

Relaterede varer