ZIQIAO Bil førerspejlets Kamera Guider Line Kan Styre Reverse Parkering Backup-Kamera HS078

kr78.47

misc

Varebeskrivelse


Bil førerspejlets Kamera Guider Line Kan Styre Reverse Parkering Backup-Kamera Bemærk: Dette kamera er et bakkamera med indstillelig hersker linjer.Tak!

Specifikationer:

Signal tilstand: CVBS Billede sensor: CMOS Billede format: NTSC Pixel: 728 × 480 Beslutning : 480TV linjer Linse vinkel: Diagonal 170 grader, fladskærms vinkel 140 grader Nominel spænding: DC 12V Vandtæt Klasse: IP68 Længde af strømkabel: 1M Længde af video-kabel: 6M Arbejder temperatur (grader Celcius): -30 Gr.C ~ +80 Grader.C

Pakke liste:

1 x Bil Kamera 1 x Video-Kabel 6M 1 x 1M strømkabel 1 x hulsav 1 x Brugervejledning

Hvis du også har brug for en monitor, kan du klikke på nedenstående billede for at bestille.

Undgå Fare:

HD kameraer er klart synlig dag og nat, hvilket tillader dig at parkere sikkert

Night Vision Bakkamera

8 LED-lys til at fylde lys

Kameraet standard til et bakkamera uden parkering guide linjer. - Hvis du har brug for et bakkamera uden en parkering guide linje, skal du ikke skære den hvide ledning. - Hvis du har brug for et bakkamera med en parkering guide linje, skære den hvide ledning.

Vandtæt Niveau: IP68

IP68 høj kvalitet vandtæt design til brug i ekstreme betingelser

Produkt Størrelse

På grund af manuel måling, der kan være en fejl på 1-2 mm.

Produkt Parametre:

Hvis du ikke ønsker at bruge lang video-kabel.Vi har trådløs sender og modtager til bakkamera til at erstatte video-kabel.Klik på nedenstående billede for at bestille

Installation Metode:

Installation instruktioner, er kun til reference.Det anbefales, at en professionel installatør installere kameraet. 1. Installere kameraet i licens område af din bil plade. 2. Juster objektivet på kameraet til din bedste position. 3.Tilslut video-udgang (gul ledning) til skærmen. 4.Tilslut netledningen (rød og sort) til strømforsyning af bilens baglygte, mens vende, vende den overvågning system automatisk begynder at arbejde, du kan se på tilstanden af bilen hale tydeligt .

Bakkamera 8 LED Night Vision Universal Kamera Uden Parkering Guide Linje Parkering Kamera bakkameraet Om Os:

1. Vores produkter skal være nøje testet, før de bliver sendt, og de produkter, der kan kun sendes til kunder, efter de har vist sig at være intakt.

2. Du kan blande alle de elementer, der frit at placere en ordre i vores butik.

Om Transport:

1. Hvis kundens ordre er betalt med succes, vil vi vælge en hurtig og pålidelig levering, metode og sende pakken inden for 1-3 arbejdsdage.

2. Vi er kun ansvarlig for forsendelse til den adresse, der er fyldt i den rækkefølge, skal du sørge for, at din leveringsadresse er korrekt.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.

3. Hvis du ikke har modtaget dine varer inden for køber beskyttelse periode,bedes du kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er at gøre vores bedste for at gøre kunderne tilfredse!

4. Importafgifter, skatter og afgifter, der fandt sted i købers land, er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Retur & Refusion:

1. Hvis der er nogen problemer med vores produkter, har du 7 dage til at kontakte os og 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 15 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

2. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Vi er forpligtet til at overholde de højeste standarder i branchen, og stræber efter at gøre alle kunder tilfredse!Din positive feedback er den bedste opmuntring for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, beder vi dig give os en 5-stjernede og tage billeder at dele i feedback-kolonne.Hvis du ikke er tilfreds med dette køb, bedes du kontakte os.

Kommunikation er den bedste måde at løse problemet, snarere end at give negativ feedback eller indlede en offentlig tvist.Du tror, at i løbet af transaktionen, uanset hvad der sker, vil vi gøre vores bedste for at give kunderne god service.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Funktion 1 Bakkamera
Shell Materiale Plast
Vandtæt niveau ip68
Alarm Type Bagsiden
Funktion 2 Bakkameraet
Certificering CE
Signal-mode CVBS
Materiale Type ABS
billede Sensor CMOS
Video Format NTSC
SKU HS078
Hjælpelinjen Ja
Linse Materiale Glas
Model Universal
Vidvinkel 140 - 170 grader
Night vision type 8 LED Lys
funktion 3 Køretøjet Kamera
Oprindelse KN(Oprindelse)
Længde af Video-Kabel 6M
Mærke ZQ
Ledning eller Trådløst Wireless

Relaterede varer