220V 4000W Variabel Spænding regulator Til Ventilator Hastighed Motor Kontrol, Lysdæmper, Hastighed, Temperatur, Spænding Justering

kr97.64

misc

Varebeskrivelse


{infomodule}

Pakken indeholder:

1 x-Variabel Spænding Controller

Specifikationer:

Type: trinløs guvernør

Hastighed: 0-220 (rpm)

Hastighed ændre sats: tyristor guvernør

Konstant hastighed nøjagtighed: 2%

Input spænding: 220V

Maksimal effekt: 4000W

Funktioner:

-Brugen af den nye tovejs high-power tyristor, fordi den nuværende kan nå 41A, som løser problemet med overstrøm, der er forårsaget af den elektriske modstand af elektrisk ledning, som er for små i tilfælde af køling.

-Det er meget praktisk at justere output spænding og justere det mellem 0V-220V til brug ved elektriske apparater.Såsom: kredsløb / vand varmelegeme til opvarmning, belysning dæmpning, en-vejs motor / udstødning ventilator / blæser / aksial ventilator hastigheds kontrol, elektriske Luo strygejern temperatur justering, osv., for at opnå dæmpning, temperatur regulering, hastighedsregulering og pres forordning i kraft .

-Utility-modellen kan bruges til store elektriske apparater med el mindre end 2000W.Da strømmen er allerede store, generelle husholdningsapparater, eller små fabrikker er nok at bruge.

Udstyret med to-vejs high-power tyristor, potentiometre er udstyret med nødder, som kan anvendes uden at alle komponenter, som er meget praktisk og konkret.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Motor Type Variabel Spænding Controller
Certificering INGEN

Relaterede varer