2019 Team Lilla Burg Trøje 12D Gel Cykel Shorts, der Passer MTB BH Ropa Ciclismo Herre Sommeren Korte Cykelture Maillot Bære

kr70.10

Cykling Clothings

Varebeskrivelse


Team Club Cykel Racing Jersey Sat 2019 Mænds Jersey Tøj Sæt MTB Cykel bike Jersey Cykling Tøj i Overstørrelse, 16D

Bemærk:

1. Vi accepterer blandede ordrer , kan du indtale en note eller send os en besked på trademanager til at fortælle os den størrelse, du ønsker, til Trøjer og bukser/shorts.Som "XXL for Jersey og XL-for de Bukser"

2. Vi kan tilpasse alle former for pro team cykling trøjer, venligst besked til os, hvis du ønsker tilpassede vare, vil vi sende dig et link til at købe det, og vi vil sende med din anmodning, ellers tak.

3. På grund af tidsforskellen, alle din besked vil blive besvaret i 24 timer .

Der henvises til vores størrelse measuremeents før du køber.

Vælg ikke direkte efter at du har vaner.

Bemærkede:

1. Lad for en mulig 1-3 cm forskel i målinger og huske på, at farven kan være lidt off due

forskelle i skærme og monitorer.

2. Den endelige farve, henvises der til vores aktuelle varer.I skal vide dette, før du køber det.Tak !

3. Det billede, vi viser, er 100% Ægte Objekt Fotografering.

Størrelse Chart

Anbefalede Størrelse

Anbefalet Størrelse Fra Vores Kunder Købe Fra Vores Virksomhed Bofore.For Kort Ærme Sæt.

Materiale:

Åndbart Stof Design med god funktion til at holde tørring og kølig og mere behagelig.Den ultra-let materiale, der er sved-absorberende, svedtransporterende, silkeblød og elastisk.

Top Materiale:

100% Polyester;

Shorts Materiale:

80% Polyamid + 20% Lycra, vores trøje sæt er designet til behageligt at bære, og er fuldt åndbart, let og nemt hjælpe med at forbedre sved overførsel og slip, holder dig tør og komfortabel under den længste cykelture!

Designet til både mænd og kvinder, vores shorts har en præcision manipuleret, 3D syet polstrede pad, som giver ekstra støtte og modstand mod den hårde, ubehagelige cykel-pladser, og kan hjælpe med at lindre fælles og hofte smerter efter lange ture.

9D/12D/16D Gel Pad:

Der er ingen forskel, bare forskellige farver.Unikke Gel Pad med Multi-Cooling hole, holde tørring og anti-bakteriel

Vender tilbage:

1. Hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt defekt, ødelagt eller ude af drift, pls kontakte os inden for 3 dage efter levering . 2. I tilfælde af disse ubehagelige ting til at ske, vi håber køberen og leverandøren kan kommunikere aktivt for at løse en tvist på en fleksibel måde.Vi lover dig, at vi vil arbejde ud til en tilfredsstillende løsning.Fremvise og Sælge Point: Vi kan tilpasse alle former for pro team cykling trøjer, venligst besked til os, hvis du ønsker tilpassede vare, vil vi sende dig et link til at købe det, og vi vil sende med din anmodning, ellers tak. Brand Historie & Customer Feedbacks DELTAGE SURPASSINGLY TØJ!PRIVILEGE CLUB PÅ www.phyto.dk.kom.SURPASSINGLY TØJ!!!, grundlagt af Sandet, er et Kinesisk Brand, der er født på www.phyto.dk September 2015 .I mindre end 4 år er vi vokset fra $0 til $5M, og fra 1 til 10 personer.Vores vigtigste Mærke er "SURPASSINGLY BEKLÆDNING", og vi er en af de bedste Sælger på www.phyto.dk.SURPASSINGLY TØJ!!er det en af de kendte brand på www.phyto.dk for antallet af tilhængere mere end 20000. VI TILBYDER LEVERING OVER HELE VERDEN.Vores produkter, der fik 1.0000.000 misunder, og vi solgte næsten alle former for hold, cykling produkter!SURPASSINGLY TØJ!!tilbyder 365 dage kundeservice.Behandling for tid er mellem 3 og 5 dage, og vi sender også om søndagen.Du kan også søge i vores brand SURPASSINGLY TØJ for flere produkter www.phyto.dk.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Cykling Jersey Pad Stil GEL Pad Åndbar
Lynlås Længde Fuld
Type Trøje Sæt
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info
Materiale Polyester og Lycra
Bukser Af Materiale 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
Ærme Størrelse korte ærmer
Køn MÆND
Trøjer Materiale 100% Polyester
Mærke Surpassingly Apparel
Model-Nummer Cykling Sæt
Sæson Sommer

Relaterede varer