2019 Sommeren Kvinder Badetøj Ét Stykke Badedragt Kvindelig Leopard Trykt med Bryst Pad badedragt plus størrelse large størrelse XXXL

kr88.46

misc

Varebeskrivelse


Produkt Information:

1、Slidstærkt, hurtigt tørrende og sexet, meget elastisk, tætsiddende

2、Vedtagelse af høj-elastisk stof, tre - dimensionel kurve skæring, på tværs af design af brystet for at vise dit perfekte krop kurve.

3、deep "V - formet" åbning design i brystet kan godt forskønne kravebenet, der er unik og sexet.

4、Den nederste del af kroppen vedtager en høj talje design for at optimere andelen af øverste og nederste del af kroppen, som er både smuk og slank.

5、højtaljede trusser kan visuelt forlænge benet-linjer, hvilket gør, at du bliver iøjnefaldende og skille sig ud fra mængden.

Parametre:

Navn: sexet i ét stykke badedragt

Materiale: nylon

Farve: som vist på billedet

Bøjle: nej

Bryst pad: ja

Produkt størrelse: M/L/XL/2XL/3XL/4XL

Finder anledning: svømning, hot spring og andre vand sport

Liste:

1 * Badedragt

TILFØJ TIL YOUT VOGN,ENJOT DEN LAVESTE PRIS AF ÅRET

1.vi vil sende varer indenfor 2-5 dage efter betaling er bekræftet af platform(arbejdsdage ferie sæsoner). 2.forsendelsen af Kina Post, der er Registreret luftpost for mindre end 2 kg varer i 15-25 arbejdsdage , hvis du har brug for varen hurtigst muligt ,bedes vælge kommercielle hurtig forsendelse. 3.når du får vist de elementer, du bestilte,skal du kontrollere den grundigt i 24 timer. 4.hvis du ikke modtager de varer, når de levere tid kommer igen , skal du ikke bekymre dig , kan du komme til den oprindelige post office tjek det eller kontakt os først , vi vil hjælpe dig med at løse det . 1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder, at vi kan. 2. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køberen tilbagebetaling.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab. 3. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller importafgifter 4. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. 1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. 2. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 3. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. 4. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Mønster Type Solid
Engros Ja
Feature4 Ét Stykke Badedragt
Køn KVINDER
Element Type Én Stykker
Mærke keptfeet
Drop shipping Ja
Model-Nummer Kvinder Ét Stykke Badedragt
Feature2 Kvindelig Leopard Trykt Vatteret Badedragt Dame Svømme
Sport Type Svømme
Feature3 Badedragt Dame Svømme
Materiale Nylon
Feature1 Kvinder Ét Stykke Badedragt

Relaterede varer