Ccd ccd Bil førerspejlets Kamera Reverse Parkering Kamera back up Kamera til VW, Skoda Octavia nat vandtæt Kamera ZJ

kr65.32

misc

Varebeskrivelse


ccd ccd Bil førerspejlets Kamera Reverse Parkering Kamera back up Kamera til VW, Skoda Octavia nat vandtæt Kamera-Gratis fragt

Billede sensor: 1/4" farve CCD

TV System: NTSC og PAL

Minimum belysning.

AGC: Auto

BLC: Auto

Hvid Balance: Auto

Video Farve: Farverig

Effektive Pixels : 728x512

Beslutning : 480TV linjer

Video-Udgang: 1,0 Vp-p,75

Elektronisk Lukker: 1/60(NTSC)-1/10000S, 1/50(PAL)-1/10000S

S/N ratio: Mere End 48 db

Linse Vinkel: 170 Grader

Vandtæt Klasse:Ip 68

Operation Temperatur: -20°C til+80°C RH95%

Opbevaringstemperatur: -30°C - +80°C

Working Power (DCV): 12

Nuværende forbrug: 90mA Antal

Om TV-systemer af bil førerspejlets kamera.

Normalt skærme understøtter NTSC-og PAL-TV-systemer.Så der er ikke importog bilen kameraer har NTSC eller PAL .Kontroller venligst, at hvis dine skærme kan understøtte NTSC eller PAL .Hvis din skærm kun kan støtte NTSC eller PAL ,Bedes du lade os det budskab, som TV-system har du brug for én arbejdsdag efter du har foretaget betalingen .Hvis det ikke er .Vi vil sende bilen kameraet med TV-system til vores kunder tilfældigt.

Hvordan at installere : Fastgør kameraet til et særligt design hul i din bil.Tilslut den indbyggede-i nummerplade lyset af kameraet til, hvor bestanden nummerplade lys, der var forbundet med at få strøm Tilslut strøm af kameraet til din bil omvendt lys - røde ledning til den positive og den sorte ledning til den negative.Tilslut video kabel fra kamera til forlængerledning.Forbind forlængerledningen til din bil overvåge.Vil du se billeder, når bilen er i bakgear skift.

=> Tage dit lager nummerplade lys på bagsiden af din bil

=>Fastgør kameraet til, hvor bestanden nummerplade lys var.

=>Du vil se billeder, når bilen er i bakgear skift.

Pakken indeholder :

1 x CCD CHIP Bil førerspejlets Kamera

1 x video-kabel 6M

1 x strømforsyning kabel

1 x brugervejledning

CE, FCC, RoHS Produkt Certificering Serie

1.Vi anbefaler, SPÆRREDE sikker betaling.

2.Betaler--pal,VISA,Mastercard,Moneybookers,Western Union,bankoverførsel er også acceptabelt.

3.Betalingen skal være modtaget inden for 3 dage efter du køber den.

1. Tracking nummer vil blive sendt til dig, når vi har afsendt din ordre.Hvis der er nogen forsinkelse, kan det være forårsaget af dårligt vejr eller brugerdefinerede kontrol .Hvis du stadig ikke kan modtage post inden for 20 DAGE, pls kontakte os. 2.Vi forsøger vores bedste for at du får den ønskede varer så hurtigt som muligt.I tilfælde af at du modtager forkerte produkter på grund af forsendelse fejl, bedes du kontakte os for ombytning eller refundering.Hvis det er beskadiget , skal du nægte at acceptere og kontakt os så hurtigt som muligt.

3. Elementet er kun sendt til www.phyto.dk bekræftet adresse.

Shipping måde-med FedEx/UPS/DHL/TNT/EMS eller andre fremskyndet kurerer.

4.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke kan leveres adresse.Giv os venligst din fulde adresse med telefonnummer, og sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.Hvis du har brug for at ændre din adresse, skal du ændre det i Spærret først, før du betaler.

5.Om Levere Tid

Betingelse for salg betalingen skal være modtaget inden for 3 dage fra slutningen af auktionen.Alle ikke-betale tilbudsgiver vil blive rapporteret.Produkter uden nogen kvalitet problem kan ikke blive refunderet.Produkter med kvalitet problemer i 7 dage, kan returneres og refunderes.Produkter med kvalitet problemer i 30 dage, kan det blive returneret, og erstattes.Produkter med kvalitet problemer i 1 år, kan returneres og repareres.

Bemærk: du Bedes holde det i god stand, og kunden skal betale for returforsendelse, tak:)

HVERT PRODUKT FIK 12 MÅNEDERS GARANTI!!!

Vi har endnu ikke tilføje skatter, MOMS eller andre skjulte gebyrer.Du betaler os hvad du kan se på fakturaen, jeg.e.varer, der tilsammen + fragt (inkluderer ikke told).

1.Kunden er altid NEJ.1 2.Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder og forstå bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer..Vi bestræber os på at besvare alle e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj e-mail-volumen det kan tage tid for os at besvare.På forhånd tak for din tålmodighed! 3.Kontakt os først, inden de forlader en negativ, vil vi finde en løsning, der opfylder dine krav og øge tilfredsheden. 4.På grund af nogle ISP SPAM filter indstillinger, kan du ikke være i stand til at modtage vores e-mail svar, hvis du har problemer med at modtage vores e-mails, skal du muligvis bruge en anden e-mail-konto til at kontakte os. ·5.Hvis du er utilfreds med den vare en eller anden grund inden for 3 dage af post kvittering, kan du returnere det til en restitution(med fradrag af shippng).

I løbet af tjenestetiden ,kan vi give dig et hurtigt reagere.Hvis vi er ude af arbejde ,bedes du bedes være tålmodig og omfattende til at give os lidt mere tid .

Internationale Købere, - Bemærk venligst: importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde / købe

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Shell Materiale Plast
Mærke Hurtig Yabd
oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
Alarm Type Køretøjet Backup-Kameraer
Materiale Type ABS
Linse Materiale Plast + Glas
Specielle Funktioner Bil førerspejlets kamera
Hjælpelinjen Ja
Ledning eller Trådløst Wire
HD digital tv Ja
Bil Mærke VW Skoda Octavia Kamera
Spænding DC 12V
Længde af Video-Kabel 6M

Relaterede varer