Movols 1080P Trådløse Wifi-Baby-Monitor 2MP 4X Digital Zoom IP Sikkerhed Kamera Auto Tracking Night Vision Kamera Overvågning

kr233.25

Video Overvågning

Varebeskrivelse


1080P Full High Definition-Billede

Ideel til hjem 1080P(1920 x 1080) tilbyder fremragende Fuld HD-opløsning og kvalitet, øget effektivitet og overvågningsfunktioner.

Opdateret Teknologi,Indbyggede WIFI Antenne

WIFI-antennen er skjult inde i kameraet, hvilket gør udseendet mere elegant og smuk.

PTZ-Kontrol Kan rotere 360 grader horisontalt og rotere 90 grader vertikalt.Mobiltelefonen kan styre rotation vinkel på gimbal og se den retning, du ønsker at se.

Tre Former for billedkvalitet,skal du Konfigurere Forskellige Netværk Hastigheder

Kvaliteten af billedet skal ses som kan vælges i henhold til den hastighed på netværket, hvor det er placeret.Vil der ikke være flere tilfælde, hvor skærmen ikke kan ses på grund af den dårlige netværk.

3D-Navigation

360 graders horisontal navigation billede, skal du klikke på hvor se hvor.

Let at Zoome ind ELLER Ud

To-Vejs Lyd

PTZ har to-vejs audio stream via indbygget mikrofon og højttaler.Så kan du tale til dine ældre børn, babysittere, og kæledyr, for at sikre, at de gør det godt derhjemme.

Fremragende Night Vision

Opdateret IR night vision ,klarere effekt ,max 10m afstand.

Stærk Beskyttelse Af Privatlivet

Video kun kan ses, når du bruger APP ' en online, skal du ikke bekymre dig om en person, der vil stjæle dit micro SD-kort.

Remote Viewing, når som Helst, hvor som Helst, uanset hvor du er, kan du få fjernadgang til sikkerhed kamera for at se live streaming og holde kontakten.Eksternt se ip-kamera via gratis App på din mobile enhed, gratis Klient på computeren.Intelligent Motion Detection

Når der registreres en bevægelse i overvågning af området,aralm meddelelser vil blive sendt til din maibox og telefonen automatisk.Få alt informeret selv, at du er væk fra hjemmet.

Fleksibel og sikker Opbevaring muligheder kameraet understøtter op til 128G TF kort local backup, og giver også cloud storage service.Nemt at se, hvad der skete i fortiden.

Nu har vi lager i Rusland, hvorfra vi kan give en skat gratis og hurtig forsendelse for dig; ordrer i Kina lager, vi kan opgradere din forsendelse ind på en bedre måde.Forsendelse fra Kina kan komme med ekstra udgifter til told, Skatter og Fjerntliggende Område Gebyrer, bedes du lære om dit lands brugerdefinerede politikker, Movols er ikke ansvarlig for disse omkostninger.

Vi yder 1 års garanti for DVR og Kamera.Nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os, at kommunikation er meget mere effektivt end at åbne en tvist.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Tilslutning Type Wireless
Oprindelse KN(Oprindelse)
Linse Type CMOS
Skærm Type INGEN
Video Opløsning HD 1080P
Frequency(GHz) 2,4 g
Trådløs Rækkevidde 30m
Type Video & Lyd
Funktion Bærbare
Mærke Movols Guard dit hjem
Model-Nummer MO-EC67
Infrarød Ja

Relaterede varer