1X2M Macaron Frynser Lametta Forhæng Garland Bryllup Fødselsdag Dekoration Baggrund Gardiner Baby Brusebad Photo Booth Kvast Banner

kr21.90

Event & Fest

Varebeskrivelse


Produktion Beskrivelse:

Betingelse: 100% helt nye og høj kvalitet.

Konto type: DIY Part Dekorationer

Materiale: Plastik

Farve: Som Billede

Antal: 1 Pakke

Pakken Indeholdt: 1 Pack

Bemærk:Alle spørgsmål, pls velkommen til at kontakte os frøtse,Tak !

Q & A

1. Alle billederne er ægte ?

Ja.Alle fotos er turely shooted af os selv, men farven kan være anderledes på grund af forskel i skærm indstillinger. 2. Hvordan om tilbagebetaling/erstatning ?

en.Hvis du ikke kan lide de produkter, bedes du kontakt os i 3 dage efter for at være modtaget, hvis varen i din besiddelse over 4 dage, hvor det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.b.Hvis der er nogen problemer med kvaliteten, bedes du kontakte os først.Køber skal give os billeder om de fejl, vi vil ind og løse problemer.c.De skal være i original stand og pakke med alle componentsand tilbehør i prisen, eller du kan vælge at få en erstatning.d.Retur fragt skal betales af køber. 3. Hvis jeg bestiller det, når du sender min ordrer?

Vi vil sende din ordrer inden for 48 timer (i arbejdstiden. dag).Hvis varer er udsolgt, vil de blive sendt i 7 dage for det meste. 4. Hvis jeg kan gøre mere for, kan du give mig mere rabat?Hvordan at gøre det?

Ja.Hvis du bestiller mere end en, pls kontakte os, før betaling, og så vil vi give dig rabat, og justere prisen for dine ordrer. 5. Kan du støtte Drop Shipping?Hvordan at gøre det?

Ja.Når du laver en drop shipping for, at du kan fylde din kunde-adresser, eller efterlade beskeder til at lade os vide, at det er drop shipping, så vi vil sende din anmodning asap.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er vores stræben.

Det er meget værdsat, at du forlader os positiv feedback og 5 stjerner og vi vil vende tilbage.

Hvis du føler, at vi er korte positiv feedback og 5-stjernet rating,har pls give os en chance, og kontakt os for at angive den utilfredshed, vi vil løse problemet for dig.TAK!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer PEN1031
Nøgler party DIY dekoration
hot Party Gardiner Baggrund
Størrelse 1*2M
Pakke Opp taske
nyheder bryllup dekoration
Materiale pastic
Navn Rainbow Lametta Forhæng,
Farver Farverige
oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Lejlighed Jul/Party

Relaterede varer