Hukommelse Skum Lændestøtte Tilbage Pude Massage Talje Ortopædisk Pude Kontor Stol, Pude Lindre Smerter Haleben Bil Sædehynde

kr142.12

Varebeskrivelse


Om lugt

Under produktionen, til levering af produktet er i en forseglet tilstand og den lugt kan ikke være spredt i tid.Pude produkter, der er adskilt fra pudevår, og kan være ventileret og køligt sted for 2-3 dage.Nogle venner mere følsomme, kan det anbefales at udvide Ventileret.

Om Chromatism

Alle produkter i denne shop er taget i form, på grund af forskellen i sollys, vinkel, og Overvåge.Der kan være en vis farveforskel mellem billede og produkt, og den faktiske farve, der er gældende.

Om bobler

Produktet er en form processen.Hvis der er et lille hul eller luftbobler i den indre kerne er et normalt fænomen, det er ikke et produkt problem med kvaliteten, og det kan bruges med tillid.

Om stil Standard style: memory skum core stil.Opgraderet style: bambus trækul-hukommelse skum core stil.Advanced style: magnetisk klud, foret med bambus trækul hukommelse skum core stil.Den indre kerne kan ikke blive vasket, og kan placeres i et ventileret sted at tørre.Pudebetræk kan vaskes.

Manuel måling, der kan være en fejl på 1-3cm, hvilket er normalt.Bambuskul har en løs og porøs struktur, og dets er fin og porøs, og konsistensen er hård.Har en stærk adsorptionskapacitet, kan rense luften og fjerne lugt.Kontakt med den menneskelige krop kan absorbere fugt og sved.Efter videnskabelige raffinering og forarbejdning, det har været meget brugt i det daglige liv.

Magnetiske egenskaber er de egenskaber af sagen, og den menneskelige krop også har en bestemt magnetisk ejendom.Det er blevet bekræftet af videnskabelige forsøg, at brugen af magnetiske stoffer og biomagnetiske effekter inde i den menneskelige krop kan justere forskellige ubalanceret eller unormal funktionelle stater i den menneskelige krop til at forbedre menneskers sundhed.Spille en beskyttende virkning.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Technics Nonwoven
Funktion Hukommelse
Aldersgruppe Voksne
Materiale Polyester / Bomuld
Oprindelse KN(Oprindelse)
Form Rektangel
Opvarmning Metode Hot-vand Taske Varme
Model-Nummer DYD01
Mærke zhimengren
Bruger Sæde
Påfyldning Hukommelse Skum
Mønster Type Solid
mønster TRYKT
Sæt Type No
Type Cusion
Stil Moderne
Unpick og Vask Aftageligt og Vaskbart

Relaterede varer