Elecrow 2pcs/masse Termoelement k-type, hun PCB Board Termoelement Stik PCC-SMP-K for Kredsløb

kr25.31

Aktive Komponenter

Varebeskrivelse


Elecrow Termoelement k-type, hun PCB Board Termoelement Stik PCC-SMP-K for Kredsløb

Beskrivelse

Termoelement-Stik , type K , der er produceret i Kina.Package list

Termoelement K Kvindelige x 2

Om Os

Elecrow er en åben hardware lettelse selskab baseret i Shenzhen, Kina.Drage fordel af de største elektroniske marked, lokale fremstilling magt og praktisk globale logistik-system, et utal af sjove og spændende produkter, der er skabt hver dag.Vi integrerer ressourcer til at tjene ny æra af fornyelse.

For at gøre din gør og innovation lettere, vi tilbyder forskellige udviklings platform, moduler, værktøjer, elektroniske komponenter,og andre open source hardware.vi stiller også mange former for service ,omfatter Fusion PCB service, Komponent-Sourcing service og PCB Montering service osv.

Uanset om du er en nysgerrig studerende, uddannet ingeniør, eller en hobby, der elsker at skabe, vil der altid være noget her for at opfylde dine behov - og hvis der ikke er ,vil vi meget gerne vide det.du er velkommen til at kontakte os.

Kundetilfredshed

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback og 5 stjerner til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

For nogen grund, ikke er du tilfreds med de produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og yde dig den bedste kunde-services.Garanti & Retur

Vi gør vores bedste for at servicere vores hver enkelt kunde den bedste, vi kan gøre.

Vi vil refundere dig for de returnerede varer inden for 7 dage efter du har modtaget dem, uanset årsag.En fuld tilbagebetaling vil blive givet, hvis varer returneres i deres oprindelige tilstand.

Vi giver 1 måned udskiftning og 12 måneder vedligeholdelse garantier.Elementer udskiftes i løbet af den første måned eller fastholdt for det første år.

Før du returnerer varer, bedes du kontakte med os, og sørg for at få vores (de sellerrsquos) return adresse

Betaling

Vi accepterer betaling med Kreditkort, paypal eller alligevel, at www.phyto.dk understøtter.

Shipping 1. Vi støtter world wide shipping med tracking nummer(Registreret luftpost) og hurtig(DHL/FEDEX/UPS/EMS).

2. Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

3. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

Transportøren Navn Forventede Tid i Transit fra Kina til Destination Tracking Service 3-5 hverdage www.dhl.com 3-5 dage www.fedex.com 3-5 dage www.ups.com 5-10 dage www.ems.com.cn 7-25 dage www.hongkongpost.com

4. For Behandling Tid: Ordrer vil blive behandlet inden for 1-2 arbejdsdage, efter at betalingen er godkendt.

Teknisk support Teknisk support til at hjælpe med at foreslå produkter til at købe og sikre, at disse produkter er at arbejde som forventet.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Anvendelse Belysning
Effekttab Magt international standard
Pakke SMD
Element Vægt 5g
Model-Nummer CCK5870T
tilstand Ny
Forsynings-Spænding international standard
Produceret Kina
Mærke ELECROW
Driftstemperatur international standard
Rohs klage ROHS
Type PCB Board Termoelement-Stik

Relaterede varer