20Pieces Aluminium 37mm 25T Metal Udvidelse Styretøj med Servo Arm Horn Til 1/10 Skala Modeller RC Biler Crawler Dele

kr78.85

Varebeskrivelse


Aluminium 37mm 25T Metal Udvidelse Styretøj med Servo Arm Horn Til RC Biler Crawler Dele

Blid Påmindelse: - - - - - Hvad for Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus , at pakken vil blive afsendt fra Laos.Pakken kan kun spores i Kina ikke i destinationslandet.Må ikke bekymre dig, det er en meget stabil økonomisk forsendelse kanal mere end to år.Hvis du ønsker at holde sporing, skal du vælge anden forsendelsesmetode. ---- Hvornår leveringsdato kommer til at ende, men pakken stadig ikke ankommer, kan du efterlade os en besked ,vil vi udvide leveringsdato for dig. ---- Hvis der er noget problem,er du velkommen til at kontakte os,vil vi svare dig inden for 24 timer. ---- Du må ikke forlade os negativ feedback, vi vil sætte pris på. Funktioner: Lavet af høj kvalitet metal Roman udseende og udsøgt håndværk, der Passer til 1/10 RC Model Bil Specifikationer: Materiale: Aluminium antal: 20Pcs Netto Vægt: 2g Farve:Sort/Blå/Rød Længde ca 37mm,mere detaljeret dimension se billedet Passer til: Futaba、savox、Xcore、HL、HSP、HD magt、Gå tech og så videre.Package List: 20 * 25T Metal Servo Arm kundetilfredshed, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed,betalingsbetingelser lov til at være lavet af Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, bankoverførsel og så videre.

Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af www.phyto.dk, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

hvis du ikke ved hvordan til at betale de penge,

se venligst dette link:http://help.www.phyto.dk/payment_method.html

Forsendelse

1).Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2).Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3).Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Størrelse 37mm
For Køretøj Type Biler
Opgradering Af Reservedele/Tilbehør Gear
Mærke EQcts
Tekniske parametre Værdi 2
Af Forbrugsstoffer Samlet klasse
Bruger Biler & Fjernbetjening Legetøj
RC Reservedele & Accs Stik/Ledninger
Model-Nummer EQ112
farve Rød/Blå/Sort
Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder Servoer
Materiale Metal
Fire-hjulstræk Egenskaber Assemblage

Relaterede varer