HRC45-55 Wolfram Stål Mølle drejebænk endefræsere 4 flut 15pcs 4mm+15pcs 6mm+15pcs 8mm+15pcs 10mm endmill fræseren drejeværktøjer

kr2 392.60

Varebeskrivelse


15pcs 4mm endefræsere 15pcs 6mm endefræsere 15pcs 8mm endefræsere 15pcs 10mm endefræsere

1. Standard hårdmetal skær. 2. Materiale: 100% rå materiale. 3. Med høj styrke, stabilitet 4. Vi kan producere i henhold til tegninger eller-størrelser, der leveres af kunder og acceptere forskellige ordrer.

Vores emballage

Emballage Detaljer.Indre emballage er af plastik boks.Den ydre emballage er af kartoner.Palle er til rådighed på kundens anmodning.Levering Time7-60days efter modtaget fuld betaling.

FAQ

Q: Hvad er jeres betalingsbetingelser for nye kunder?

A: krav til Betaling: Paypal eller T/T, eller betaling via Western Union, så længe det er praktisk for dig.

Q: jeg vil gerne bestille en masse produkter.

A: selvfølgelig, vi hilser dig, du for en masse af produkter, vil jeg give dig den bedste pris, og vi accepterer også tilpasning.

Xuzhou BaiYi Metal Technology Co., Ltd.

Vi har haft fokus på CNC-værktøj branchen i 11 år.Vi er meget professionelle i processen, brug, materialer og kvaliteten af vores produkter.Dygtige i hver proces, produkt, produktion, produkt, produktion lever op til internationale standarder i markedet.Kan tilpasses i henhold til dine krav.Vigtigste produkter: Skær i Hårdmetal, Dreje Værktøjer, værktøjsholdere, fræsere, Boremaskiner, U-Øvelser, Vandhaner, Dør, osv

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Belægning PVD/VCD
Mærke ZIMICNC
Brug Eksterne Drejning Værktøj
Model-Nummer 4/6/8/10mm Endmill
Materiale Wolframcarbid
Oprindelse KN(Oprindelse)
Hårdhed HRC45-60

Relaterede varer