Beiens babyalarm Toy Mobiltelefon for Kids Telefon Toy Enfant Tidlig Pædagogisk Mobile Toy Kinesisk/engelsk Læring Maskine

kr57.07

Legetøj & Hobbier

Varebeskrivelse


Baby Mobiltelefon Toy

-Materiale: ABS+TPR+PC -Sprog: Kinesisk + Engelsk -Egnet Alder:0-36 Måneder

Pakken har været i en lukket tilstand under transporten.Hvis der er en lille mærkelig lugt, det er normal, og det kan være tørret i en ventileret sted for en periode.

Beiens Fair Vis

Forsendelse

1. Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol. 2. Vi kun leveres til bekræftet ordre-adresse, skal du kontrollere, at din adresse skal matche din modtager adresse.(Rusland Adresse er nødt til at give det Fulde navn på Modtager) 3. Service Transit Tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere.Især i feriesæsonen. 4. Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for 50 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore shipping information og svare dig så hurtigt som muligt.

Efter Salg Service

1. Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du har modtaget, pls returnere det inden for 7 dage.Når vi har modtaget de returnerede varer, vil vi foretage en udskiftning eller returnere penge tilbage for dig.Pls kontakte os før du returnerer det. 2. Defekte varer skal rapporteres, og der returneres til os inden for garantiperioden, og notere de defekte fornuft og din Order No. 3. Retur forsendelsesomkostninger skal være betales af Køber.

Feedback

1.Hvis du modtager din ordre i god stand, at vi ville være taknemmelig, hvis du vil forlade os 5 STJERNE POSITIV FEEDBACK. 2. Kontakt os, hvis du ikke er tilfreds med varen, efter at der er modtaget, vil vi tilbyde dig en tilfredsstillende løsning, før din forlade os, neutral eller negativ feedback.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke Beiens
Element Navn babyalarm
Element Type Toy Telefon
Funktion 4 Telefon Toy
Aldersgruppe over 6 måned
Plast Type ABS
Funktion 3 Baby Mobiltelefon
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktioner Interaktive
Indslag 2 babyalarm toy
Materiale Plast
Køn Baby Pige Toy & Baby Boy Toy
Funktion 1 Kids Telefon
farve Blue & Pink
Funktion 5 tosprogede telefonen legetøj
Model-Nummer YZ19

Relaterede varer