Blød Start af DC-Motor Controller PWM Motor Hastighed Regulator LED Lys Lysdæmper Digital Display Encoder 5V og 12V 24V DC Motor Hastighed

kr37.72

misc

Varebeskrivelse


DC-Motor Controller PWM Motor Hastighed Regulator LED Lys Lysdæmper Digital Display Encoder 5V og 12V 24V

Feature: 1. Udstyret med start-stop-tasten og ekstern kontakt styring til at opfylde forskellige kundernes krav til kontrol.

2. Motor med blød start-funktionen.Når motoren starter, strømmen stiger langsomt, og der er ingen indkoblingsstrøm, der effektivt kan beskytte motor og forlænger levetiden.

3. Den arbejdscyklus, øvre og nedre duty cycle, og driftsfrekvens kan være indstillet til at tillade kunden at betjene og bruge deres motor, der er baseret på deres funktion.

4. Digital encoder knap justerer motorens hastighed, som er mere nøjagtige og konsekvente end almindelige potentiometre.

5. Med standard 5135 instrument boliger for kundens installation.

Specifikation: Element Type:Motor Controller

Arbejde Spænding: dc 5 v~30V, Input Anti-Reverse Beskyttelse

Mærkestrøm: 5A, Maksimal Strøm 15A

Maksimal Effekt: 150W

Arbejde Frekvens: 1KHz~99KHz Justerbar, 1KHz Stepping, Standard Frekvens-20 khz, Nøjagtighed 1%

Duty Cycle: 0-100%, 1% Trin

Produkt Størrelse:79 x 43 x 26mm / 3.11 x 1,69 x 1.02 i

Alle Kan Indstilles Parametre Er Drevet Ned.

Pakkeliste: 1 x Modul

Bemærk: Digital encoder drejeknap betjening I standard-interface: (standard display duty cycle) Kort tryk på - skifte motor start og stop tryk Længe på - for at indtaste indstillinger-interface mod Uret - duty cycle reduktion Rotere med uret - øge duty cycle

Under skærmen indstillinger: tryk Kort på - vælg at indstille parametre og skift mellem duty cycle nedre grænse, duty cycle øvre grænse og arbejde på Den nedre grænse af den forventede levetid er vist som "L" + to cifre.Den øvre grænse for den forventede levetid er vist som "H" + to cifre eller "100".Displayet hyppigheden af arbejder hyppigheden er "F" + to-cifret.Langt tryk på exit - indstilling interface Drej mod uret - reducerer den tilsvarende indstillinger Rotere med uret - indstil parameter til at stige tilsvarende

Indlæg STOP port De åbne centrale eller 3,3 v-niveau, der kan være tilsluttet eksternt.Når nøglen er lukket eller 3,3 V niveau er sænket, start/stop tilstand af motoren er tændt.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling håndtere ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores lager til rådighed for hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for indløb pligt, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den nye emballage, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den newl tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.phyto.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Motor Controller
Certificering INGEN
Motor Type dc-motor

Relaterede varer