Ny pakke i Høj Kvalitet for yamaha Motorcykel scanner Støtte til Yamaha Håndholdte motorcykel diagnostiske reparation gratis opdatering

kr342.37

misc

Varebeskrivelse


Motorcykel scanner Støtte til Yamaha mærker, Håndholdt motorcykel diagnostiske reparation scan tool)

Håndholdte motor scanner til yamaha Funktioner med ny pakke max!Når du køber den, skal du vælge vores brand RCOBD 1. Denne scanner er håndholdte, der gør det mere bekvemt at betjene 2. Denne scanner vil arbejde med alle former for (for)Yamaha modeller, herunder motorbicycle, scooter, sjov, road motor cycle, off-road motorcykel, og så videre. 3. Denne scanner kan opdateres online gratis, for livet tid.Købere "feedback" - screenshot: Håndholdt Motor Scanner til Yamaha Motorcykel Diagnose funktioner: Læse og slette fejlkoder, data-flow analyse, CO justering, tomgang indstilling, og så videre.Der vil være flere fungere,som Oprindelige reference værdi og bølgeform analyse for data-flow analyse, signatur-analyse for fejl-kode, data kan gemmes og udskrives.Der vil også være alle former for billeder, der viser, stik placering på virkelige køretøj diagnose i programmet.Det er nemt for dig at teste alle former for motorer, selv den model, du aldrig har arbejdet med.Håndholdte Motorcykel Scanner til Yamahas Specifikationer: Spænding: 11.6-13.2 V Program sprog:Kinesisk og engelsk Garanti:To år har Vores Reelle Billeder for Yamaha motorcykel håndholdt værktøj

Test for Håndholdte Motorcykel Scanner til Yamaha

Vi pakkede vores produkt med bobler i æsken for at forhindre det fra at bryde på den måde!

Venligst Bemærk: * Hvis du kommer fra Rusland, Brasilien, Ukraine , vælg venligst EMS, Tak.

* Hvis din plads hører til fjerntliggende sted , så tilføj mere 33USD som Fjernbetjening gebyr, tak.

* Hvis du kommer fra Saudi-Arabien, bedes du give den kopi fil af dit ID til os, tak.

Forsendelse Vilkår:

1. Elementer vil blive sendt til alle de lande verden over.

2. Denne pakke vil blive sendt fra Hongkong Luftpost Indlæg,EMS,UPS, DHL eller ARAMEX .

3. Elementer vil blive tjekket grundigt, før den sendes ud.

Leveringstid:

A. 1 arbejdsdage for behandling efter modtaget betaling.

B. shipping tid er omkring 2 til 5 dage via DHL/UPS,5-14 dage via HK POST LUFT og EMS til hele Verden.

C. Bemærk: Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering, fragt tid vil være meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Vælger Kina Post Air mail (HongKong Indlæg Air Mail),Bedes.

D. Bemærk :Vi kan levere den Tracking Nummer for dig ,men Kan ikke garantere, at de ankommer tid til varerne .køberen vil bære konsekvenserne.Tak for din forståelse.

Returnering:

1. Dette produkt er fremstillet i Kina, Hvis du ikke er tilfreds med den vare, uanset årsag, så kan du returnere varen til os, skal det element, der bør være den samme tilstand, som det blev leveret til dig. .kontakt os venligst hurtigt, kan vi bytte den ene til dig, men køberne er ansvarlig for den vende tilbage forsendelse omkostninger .

2. Hvis du har et punkt proplem, bare e-maile os hurtigt, at vi vil gøre vores bedste for at slove det i 24 timer, bedes du don?t forlade dårlige feedback, før du kontakter os, det er ikke den bedste måde at slove proplems.Tak!Hvis du ønsker flere emner, vi kan give dig nogle discout,tak!

Meget Vigtige Tips:

1. Vi har meget erfaring på toldvæsen, bedes du fortælle os, hvad der er den bedste pris for dig for en deklareret værdi på pakken,så du kan røst til at betale en høj skat.

2. så vidt vi ved , FRANKRIG og TYRKIET har strenge import politik.så hvis din pakke kommer til dem-land,skal du helt fortrolig med den politik og fortælle os, hvad der er den bedste.

3. hvis du er fra Brasilien, skal du angive din CPF-NUMMER(momsnummer) for os.

4. hvis du ikke kan få pakke på grund af den politik, i dit land,vi vil ikke have tabt .Håber du kan forstå.

Kontakt Os:

Vores åbningstider er :

Am8:30 - pm11:00

Og hvis ingen svar, du online i tid, nogle gange,skal du ikke bekymre dig,efterlade os en besked eller skriv dine ønsker,vi vil kontakte dig så hurtigt som muligt.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


aftersales Tilbyder Teknisk Support
Element Type Kode Læsere & Scan Værktøjer
Garanti 1 År
Software Version Ny
Mærke RCOBD
Hardware Version Ny
Opdatering GRATIS
Software Opdatering Ja
Bilfabrikant For Yamaha
Item for yamaha motor scanner
Sprog engelsk

Relaterede varer