Motorcykel Lys Hale Bremse Stoppe Igen Signal Lys Integreret KAWASAKI Ninja ZX14R ZX-14R ZZR1400 ZZR 1400 2006 2007-2013

kr142.62

Rammer & Fittings

Varebeskrivelse


Funktioner:

100% Brand Nye, Aldrig Monteret, I Høj Kvalitet

Ingen Ændring Er Nødvendig

Nem At Installere

Specifikation:

Farve: Sort Som Billeder

Materiale: ABS Plast

Montering:

Ninja ZX-14R/ZZR1400 2006-2013

Pakken Indeholder:

Baglygte Som Billeder Instruktion for Installation er IKKE Inkluderet i prisen

Må ikke Købe, Hvis Du ikke Bekræfter, at Du Kan Bruge Dem, Bare Spørg Os For Nærmere Tegningen for At se, Om De Er Passende.

Du Vil Modtage Varen Samme Som Billederne.Måske Er Der Nogle Forskel På Farver Som Lys Under Optagelse.

Importafgifter, Skatter Og Afgifter Er Ikke Inkluderet I Varens Pris, Det Betyder, At Rederiet Vil Opkræve Disse Afgifter Fra Dig, Hvis Du Ønsker At Få Punkter

Shipping Tid Som Følgende:

Måske Vil Der Være En Vis Forsinkelse, Som Rederiet Eller Told, Ønsker Du At Kontakte Os, Hvis Forsinkelsen, Men Ikke At Åbne Disputs, Så Det Er Ikke Vores Fejl

Når Du Vælger At Sende Med Express, Nogle Gange Vil Vi Ikke Post, Kurer, Du Har Valgt, Fordi Der Vil Være Nogle Problemer Med Rydning Af Told, Og Måske Er Leveringstiden Er Ikke Den Hurtigste.

Bedes du kontakte os via e-mail inden for 30 dage, hvis du har brug for en tilbagevenden.

Returvaren skal være i original stand, har sendt varen retur til den adresse, vi fortæller dig.

Købsprisen vil blive refunderet, men forsendelses omkostninger er ikke refunderbart hvis købere købe produkter i fejl ,skal køberne har råd til at vende tilbage shipping cost .

Købere kan kræve en fuld refusion omfatter shipping cost eller ændre produkter gratis, hvis vi sendt de forkerte produkter, ubesvarede pakke af rederiet, dårlig kvalitet eller produkter, der er gået i stykker under forsendelse(kræver klare billeder af produkter og pakker).

Alipay er at Foretrække.T T ,West Union ,Paypal også være i orden.

Som vores gode køber, der ønsker det, kan du give os positiv feedback, når du har modtaget vores produkter af høj kvalitet.Vi har altid rabat eller gave til anden-køb kunder, der give os positiv feedback.

Vi viste den shipping tid til kunder, så du skal ikke lade os negativ feedback, hvis din pakke ankom sent, det er forårsaget af rederiet.

Tøv ikke med at e-mail os, hvis spørgsmål, vil vi svare i 12 timer.Ikke åben konflikt eller forlade negativ feedback nemt , stole på os, og send os en mail direkte , at alle problemer kan løses.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Motobike Gøre Kawasaki
Mærke JFGRACING
Materiale Type Plast
Oprindelse KN(Oprindelse)
Malet Ja
Støbning Injektion

Relaterede varer