DIY Læder Slibe Værktøj El-Polering Machine Smule Læder håndværk Kant Arch Groove Slicker Kit Sandeltræ Hoved Burnisher

kr23.32

misc

Varebeskrivelse


DIY Læder Slibe Værktøjer Mini Bærbare Bor Alsidig Polermaskine Bits Værktøjer Kit Lilla Sandeltræ Slibning Hoved, der Passer

Produkt: Læder Polering Kit

Størrelse: elektrisk kværn + flere slibning hoveder

anvendelse: Læder polering,slibeværktøj,Polering,Slibning,Maskine Bits Værktøjer

------ Velkommen til min butik, min ven! ------ Vi er engageret i produktion og salg af hardware og værktøjer.Vores produkter er af høj kvalitet og lave priser.Velkommen til at købe eller engros.Hvis du har nogen spørgsmål om produkter og priser, bedes du kontakte os, tak.Om forsendelse og levering: 1. Vi sender til hele verden (med undtagelse af særlige grunde).

2. For ordrer, der er større end OS,$5, vil vi vælge høj kvalitet, logistik, såsom www.phyto.dk Standard Shipping, Epacket, eller Kina Post.

Hvis du har brug for det, kan du købe masser af produkter én gang, hvilken rækkefølge, end vi vil sende dig en hurtigere logistik.

3. Normalt vil vi skibet ud din bestilling inden for 1-2 dage efter betaling (undtagen tilpassede og særlige produkter eller ferie).

--- Om produktet: 1. Alle produkter, og vi vil undersøge dem før levering, og pakker dem under tilstrækkelig beskyttelse.

2. Uanset hvor lang tid, når du køber den, hvis du har nogen spørgsmål om brugen af produktet og andre problemer, kan du kontakte os og vi vil yde den bedste kvalitet og service.Om klient til instant messaging: Normalt vil vi besvare din besked i løbet af dagen fra mandag til lørdag.

Hvis du ikke har modtaget et rettidigt svar, kan det være, at vores side er om natten, eller det er en ferie, kan du vente et stykke tid,

Efter vi læste dine oplysninger, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Om Feedback: 1: Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du give os en positiv evaluering og give dine 5 stjerner feedback

Det ville være taknemmelig, hvis du kunne vedhæfte nogle billeder, vi takker dig meget.

2: Hvis du ikke er tilfreds med produktet, bedes du venligst kontakte os i god tid, vil vi give dig en rimelig løsning, tak.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Produkt Læder elektrisk kværn sæt værktøj
Mærke icobbler
Materiale Lilla sandeltræ
Bruger Læder polering,slibeværktøj,Polering,Slibning,Maskine Bits Værktøjer
Model-Nummer Læder elektrisk kværn sæt værktøj

Relaterede varer