For Samsung Galaxy J2 Core J260 Glas Linse Dækker Bagside Bagside Kamera Linse Med Adhensive Mærkat Reservedele

kr28.47

Mobiltelefon Dele

Varebeskrivelse


Vi anbefaler, at du gør dig fortrolig med, eller søge professionel afmontering af telefonen, da det ellers kan beskadige produkter.Alle menneskeskabte skader, kan vi ikke garantere.

1. 100% helt nye og høj kvalitet.

2.Hvert produkt er testet før levering.

3 .Reparation/Udskiftning af gamle, knækkede, revnede, beskadigede, defekte mobiltelefon dele.

4.Pakket godt i skum kassen.

For Samsung Galaxy J2 Core J260 Glas Linse Dækker Bagside Bagside Kamera Linse Med Adhensive Mærkat Reservedele

1.Vi accepterer betaling via www.phyto.dk .

2.Hvis du har nogen spørgsmål eller problemer, for den betalingsmetode,bedes du cantact vores sevice person frit for detaljer.

3. Told , texes og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger .Disse afgifter er købers ansvar.Vi vil gøre vores bedste for at reducere risikoen for told.

4.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden køb.

1.Din ordre vil blive behandlet inden for 3 dage efter din betaling. (Vi vil informere dig med det samme, når du har købt produkter eller farver spiste ikke tilgængelig.)

2.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle forsinkelser af ordrer, hvis vi har afsendt dem, fordi hastigheden af shipping er ikke for vores kontrol .

3.Leveringstid vil være meget afhængig af logistik firma og lokale vejr , told/afgifter , porto .Vi håber på din forståelse, hvis det er muligt.

4.Hvis du vælger, gratis forsendelse, hurtig,nogle tracking oplysninger er ikke tilgængelige .Du ønsker at få oplysninger om din forsendelse, skal du ikke vælge det, og håber du forstår. 1.Check venligst varen udseende nøje på det første tidspunkt, hvor du modtog det til at bekræfte, om der er udseende brud.Hvis der er nogen problemer, så tøv ikke med at kontakte os, og proviging fotos for det problem, vi vil løse for dig snart. 2.Prøv at holde den originale emballage, hvis du har brug for til at erstatte produktet.Brug papkasser at sende den tilbage, hvis den originale emballage er beskadiget.Refusion eller ombytning, vil ikke være tilgængelige for dem, knust produkter, der opstod under forsendelse. 3.De installerede produkter (herunder produkter, der er indsat med lim ) ikke har ret til erstatning eller tilbagebetaling, så du skal sørge for, at der ikke er nogen udseende brud og funktion problemer, før installationen. 1.Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med købet, og vores service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback, der med et samlet salg bedømmelse af 5 stjerner .Tak! 2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkt og service, bedes du kontakte os, før du indgive en tvist eller efterlade nogen negatative, neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.Tak for din forståelse! 3.Virksomhed er ikke let, og håber at vi kan forstå hinanden, mål op for lang tid samarbejde, aldrig lade dig ned!

Vi er professionel leverandør, der har gerning oplevelse i telefonen dele gemt.Vi leverer reservedele og tilbehør til de fleste telefon.Vi vil give dig med høj kvalitet , god service og konkurrencedygtige priser .Jeg håber, at du kan blive vores kunder, venter på din henvendelse!

Vi vil svare dig inden for 24 timer under vores lokale arbejde. ( 9:00 Am - 6:00 fra mandag til fredag, Kina).Vi vil gerne tage ekstra tid (som weekender, helligdage) til at betale opmærksomhed til din bestilling og spørgsmål, men effektiviteten kan ikke være så snart som arbejdstid.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale Plast
På Lager Ja
oprindelsessted Guangdong,Kina (Hovedlandet)
Design BAR
Levering 2-7 Arbejdsdage Efter Betalingen
Pakning Standard Eksport Pakning
Detailemballage Ja
Model-Nummer For Samsung Galaxy J2 Core J260
Mærke GOODFIXTOUCH
Kvalitet Og Kontrol Testet Én Efter Én
farve -
Kompatible Dele For Samsung J260 Glas Linse Cover
Kompatible Mærker For Samsung Galaxy J2 Core J260
Passer til Glas Linse Cover Til Samsung J260

Relaterede varer