Problemfri Yoga-Sæt 2 Delt Sæt Kvinder Træning Shorts Sæt Firkantet Halsudskæring Åben Ryg Top Korte Ærmer Fitness Tøj Sportstøj

kr104.78

Yoga

Varebeskrivelse


Bemærk:

1.Størrelsen er illustreret med konkrete målinger og er af Kina Stå,kan du tjekke, før du placerer ordre,kan DU VÆLGE STØRRELSE i HENHOLD TIL DETALL MEAAUREMENTS,IKKE BARE STØRRELSEN,Vores størrelse kan ikke det samme som dit standard. 2.Købere vil blive opkrævet told, skatter og afgifter, som ikke er inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Vi vil gøre vores bedste for at reducere risikoen for told. 3.Excemption klausul: sælgeren skal ikke holdes ansvarlig for manglende levering eller forsinkelse i levering af rækkefølgen af naturkatastrofer,krig eller andre tilfælde af Force majeure.

Garanti:

1.Hvis pakke ikke kommer frem,vil vi sende et nyt til dig. 2.Hver yoga sæt er 100% nye og i god kvalitet. 3.Forsendelse af varer inden for 3-5 dage. 4.Hvis du ikke er tilfreds med produktet, kan du returnere det.

Feedback:

1.Hvis du er tilfreds med vores produkter, og vi håber, at du kan forlade os alle fem stjerner POSITIV FEEDBACK. 2.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter,pls kontakte os, før du forlader negativ feedback,vi garanterer 100% slove noget problem for dig, og gøre dig tilfreds.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Style 2 sportstøj til kvinder
Køn KVINDER
Yoga Kort høj talje, sømløse, hip push up
Stil 3 Problemfri Yoga-Sæt 2 Delt Sæt
Materiale Polyester
Størrelse S,M,L
Ærme Længde(cm) Kort
Stil 4 fitnesscenter sæt
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Model-Nummer FXK246
Top stil Firkantet Halsudskæring,Åben Ryg,Side snøre,Korte Ærmer
Sport Type Yoga
Stil 5 træning tøj til kvinder
farve Rød,Blå,Sort,Orange,Lys grå,Rose red
Style 1 Fitness Tøj
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster Type Solid
Element Type Træning Shorts Sæt
Funktion Åndbar
Mærke fkafit

Relaterede varer