CH6 Professionelle Kamera Gimbal Monopod Stativ Hoved 360 Panorama for Tunge Linse Teleskop Bird-watching med Arca-Schweiziske QR-Plade

kr862.15

misc

Varebeskrivelse


Beskrivelser:

【Udhulede design】gimbal tripod hovedet er designet med udhulede, der bryder med traditionelle rørformede struktur og vejer kun 1.05 kg, men dens max belastning 25 kg.Det er en overlegen partner for teleobjektiv på grund af mere kompakt og smuk. 【Høj præcise CNC】Det er lavet med præcise CNC-teknologi og Anodisk Oxidation, som gør kvaliteten af overflade, meget bedre og smukkere, og farven er godt fordelt og udsøgt, nægter at forsvinde eller miste maling,dæmpning glat. 【Extensible skrue hul】Der er fire 1/4" og to 3/8" skrue huller helt på begge sider af CH6,kan du bruge en magic arm for at gøre teleskopet og mobiltelefon skyde på samme tid.Og vi giver en vinkel løftestang for gratis,så du kan justere skydning vinkel, som du vil nemt. 【Meget praktisk】Der er en afstand 60mm til at stige eller falde platform,det er meget velegnet til at se fugle eller andre omstændigheder, som teleobjektiv er brugt og perfekt kompatibel med de fleste professionelle stativer og monopods. 【Quick release plade】Dette er en forlænget universal quick release plade af Arca Swiss specifikation.Størrelse:38mm*100mm*11mm.

Specifikationer:

Mærke: INNOREL Model: CH6 Materiale: Aluminium Legering Vægt: 1.05 kg Max Belastning: 25 kg Højde: 205mm Bund, Dia.: 38mm Nederste Skrue : 3/8"

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Højde 205mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Pakke Ja
Mærke INNOREL
Netto Vægt 1.05 kg
Belastning 25kg
Materiale Aluminium
Bund, dia. 38mm
Model-Nummer CH6

Relaterede varer