Teramila Solsikke Blomster Udskrivning Twill Vævet Bomuld Klud Håndlavet Stof Til At Sy Prinsesse Håndarbejde Quilt, Patchwork

kr21.03

Tøj Sy & Stof

Varebeskrivelse


Mærke: TERAMILA 100% bomuld twill stof.Vores tekstiler er fremstillet i henhold til standarden af Kinesisk tekstil, Perfekt kvalitet.Tætheden er 133*72 og garn tæller 40*40. GSM -: 168 g/㎡).

Som vist på billedet, med de mønstre af disse stoffer er forskellige blomster og planter.Design kommer fra Sumo i Kina.Deres baggrundsfarve er salt hvid, som et stykke af den Kinesiske ris-papir.Folk print mønstre på dette stof, ligesom tegning på papir.

Forhold, der bør bemærkes, når du vasker ren bomuld:

1.Du kan bruge alle slags gennemsøge, hånd vaskes, men KAN IKKE vasket det forcely at undgå deformation og påvirke farven.

2.Vandet skal være vasket ved en temperatur på under 104°F eller 40℃.Kan ikke bruge vaskemiddel, der indeholder blegemiddel komponent for at undgå at falme.Hæld ikke vaskepulver direkte på bomuld for at undgå at falme.

3.Når du vasker flere bomuld, i lette stoffer bør vaskes separat fra andre mørke stof for at undgå farvning.

4.Efter vask dehydrere, bør niveauet hurtigt hænge tørre for at reducere krølle.Holde sig ude af solen, undtagen for hvide tekstiler. 5.Strygejern og-temperatur: 212°F - 302°F eller 100℃.-150℃.

Forskellige koder betyder forskellige mønstre eller farver.Da hver liste har flere mønstre for valg, hvis du ønsker en vare af denne liste, kan du vælge den farve og størrelse du har brug for.

Pre-cut Størrelser er til rådighed,de er 50 cm*80 cm, 50 cm*100 cm, 25 cm*160cm er pre-cut størrelse.Hvis det er for 2 stykker eller flere, det er ikke kontinuert.Stof bredde er 160cm.For størrelse 50cm*160cm, når du bestiller 2 stykker eller mere,vil vi skære en sammenhængende stykke.

For eksempel:

For 1 stykke 50cm*160 cm,skåret 50cm*160 cm (halv meter)

For 2 stykker 50cm*160 cm,skåret 100cm*160 cm ( en meter)

For 3 stykker 50cm*160 cm,skåret 150cm*160 cm ( en meter og en halv), og så videre.

Hvis du har andre krav til størrelse eller skræddersy dine behov, så kontakt os og vi vil hjælpe dig.

[Size conversion:1cm=0.394 tomme]

[Size conversion:1yard=91.44 cm]

Bemærk venligst, at stoffet er skåret i hånden, og på grund af de forskellige måle-metode,kan der være 1cm til 2cm fejl,hvilket er normalt.Disse stoffer er skåret i henhold til størrelse, men ikke mønstre, så de kan ikke gøre sikker på, at alle de komplet mønstre vil være inkluderet i prisen.

Produkt fotografering Vinkel display: billeder i forskellige vinkler for at vise produktet.Ren bomuld stof er lavet af naturlige fibre af bomuld, og som har karakter af fugt absorption, varmebestandighed, alkalibestandighed og sanitet.Det er blødt, sundt, sikkert og økologisk.Bomuld fiber er en naturlig fiber, der er i kontakt med huden, uden at nogen stimulering, ingen negativ effekt, lange slid er til gavn for menneskers sundhed og harmløse, gode sanitære ydeevne.Og ikke kun det, er Det ikke pilling efter vask.Vores tekstiler er fremstillet i henhold til standarden af Kinesisk tekstil(GB/T22797), kvalitetssikring og fremragende kvalitet.

Elementet har en bred vifte af ANVENDELSER.Velegnet til beklædning, tekstiler, sengetøj, såsom baby sengetøj, sommer skole uniformer, brugskunst, boligindretning, dug, gardiner, dyne dækker, stolebetræk og mange flere.

Disse håndlavede værker blev modtaget fra vores køber show, Og så videre....Købere i vores butik, som regel gøre deres eget håndværk.

Vi har justeret farve af produktet til staten tættest på den virkelige genstand.Lille farve forskel kan eksistere.på grund af lys, kamera og forskellige display indstillinger, kan det skyldes kromatisk forskel fra de objekter, du skal rådføre dig med de rigtige produkter.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Bredde 160cm
Garn Tæller 40*40
Technics Vævet
gsm 168g/sm
Strikket Type warp
Oprindelse KN(Oprindelse)
Relevant Sæson Forår, efterår, vinter, sommer
Type Brocade Fabric
Mærke TERAMILA
Tæthed 133*72
Type Engroshandel No
Funktion Øko-Venligt
Materiale 100% Bomuld
Populære element Frisk,elegant og yndefuld
Funktioner Tæt, fin struktur, blød, ikke bolden, ikke smitter af
Produkt Type Organisk Stof
Man måler størrelsen Centimeter
egnet for 2 Quiltning, scrapbooking, dukker
Sæt Type No
Udskrivning proces Reaktiv Udskrivning
Strygejern og-temperatur 212-302 fahrenheit eller 100-150 celsius
mønster Blomster, planter
Produkt udførelse standard Kina Natiaonal Standard(GB/T22797-2009)
Stil Twill
velegnet til 3 Alle Kunsthåndværk
velegnet til 1 Diy masker, patchwork, strøelse sæt
Nonwoven Technics Sy-Bonded

Relaterede varer