LE COL 2020 pro team sommeren herre cykling tøj jersey divise ciclismo ropa cykler MTB shirt maillot elastisk stof wiggins

kr223.32

Cykling Clothings

Varebeskrivelse


>> Bemærk

1. Forstå venligst, om størrelsen af de elementer, der er velegnede for dig, køb, så der ikke opstår unødvendige misforståelser efter modtagelsen af varen.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som Vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.Tak!

3. Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 1-2cm adskiller sig på grund af manuel måling, tak (Alle målinger n cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer)

>> Betaling

1. Den bedste måde er direkte online betaling,kan du vælge dig selv.Hvis du ønsker, at andre betalingsbetingelser, lad os venligst vide, før du når du bestiller.

2. Sørg for, at du har afsluttet alle de detaljerede oplysninger, som kontakt person,adresse,postnummer og telefonnummer, når du udfylder din købers oplysninger.

>> Forsendelse

1.Vi har gratis forsendelse ved China Post, luftpost,nå de fleste af de lande inden for 35-55 hverdage.

2.Vi vil sende varer inden for 7 dage efter den fulde betaling er blevet bekræftet.Hvis betaling ikke er tilgængelig, vil din ordre automatisk blive lukket.

3.Køber er ansvarlig for enhver forsikring ,problemer og skader, som er forårsaget af shipping service sådanne ulykker, forsinkelser eller andre problemer.Udover de køber, bør være ansvarlig for eventuelle skatter og/eller told, der opkræves af deres land.Og varerne vil blive Markeret som "gave" eller "prøve" til din nem toldbehandling og mindre afgift. (hvis du ønsker at erklære de varer, som et andet emne, navn, eller angiv en værdi for skik, bedes du informere os, når du foretager bestillingen)

>> Tilbage og Garanti

1. Alle varer kontrolleres inden afsendelse, så hvis du ikke er tilfreds med de køb, du kan udveksle varer i en uge, og du skal kontakte os inden for 48 timer efter modtagelsen af dit køb

2. Fragt-og ekspeditionsgebyr ikke refunderes, og kunden skal være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping.

3. Alle retur punkter skal være i sin oprindelige betingelser, herunder kasse og tilbehør.Mænd lavet fejl er ikke garanteret, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.

4. For nogen varer,bedes du sende via EMS eller din lokale post, når du sender tilbage.

>> Feedback

1.Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3.Du bedes kontakte os, før tvister eller efterlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Sæson Sommer
Køn MÆND
Materiale Lycra
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
Lynlås Længde Fuld
Ærme Størrelse korte ærmer
Bukser Af Materiale 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex
Cykling Jersey Pad Stil GEL Pad Åndbar
Type Trøje Sæt
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Trøjer Materiale 100% Polyester

Relaterede varer