2pc/masse HUL STØRRELSE:11.2*6,4 MM smykker spænder stærk rustfri magnetisk lås til flade læder snor armbånd smykker DIY gøre

kr17.87

Varebeskrivelse


2pc/masse HUL STØRRELSE:11.2*6,4 MM smykker spænder stærk rustfri magnetisk lås til flade læder snor armbånd smykker DIY gøre

Pls bemærk vi er fabrik, hvis for store ordremængde, vil prisen være meget lavere.Velkommen OEM/ODM .Bare du velkommen til at kontakte os.

Det er normalt, at hvis de rigtige armbånd farve er en lille smule anderledes med de billeder, som kameraet, og hver skærm definition varierer.

Pls gennemgå ovenstående video for logo effekt .Logoet skal være simpelt og kort til, at det er svært at laser lange eller store ord på lille plads på den konto.Logoet placering på det punkt er som på billedet, hvis du har brug for at sætte forskellige placering, pls efterlade en besked.

Hvis den pris, klik udelukker et logo mulighed, så varen kunne ikke brugerdefineret logo på.Hvis du har betalt de elementer med logo klik, men uden at efterlade et logo oplysninger, vil vi ikke sende varen med logo på.

Pls [ Efterlade en Besked ] for logo som nedenfor e.x. :

Font-Sekvens.eller Skrifttype Navn+ Logo Indhold

Såsom: Font 6 eller Skrifttype Malgun Gotiske + jeg elsker dig Nana

1. når du modtager vores varer ,hvis den finder det godtgjort ,bedes du give os en god rating(5 stjerner).Det er meget vigtigt for os .Vi vil constandtly forbedre den bedste service til hver kunde! 2. Hvis du har nogen spørgsmål om vores varer ,uden at skulle kontakte os ,giver os ikke en negativ bedømmelse , fortælle os, hvad der er årsagen ,vil vi bruge den bedste service for at give et tilfredsstillende svar!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Besøg Fabrikken Velkommen
For Læder Størrelse 11.2*6,4 mm
Smykker Resultater Type Hægter & Kroge
OEM/ODM Ja
farve Som i billede eller Tilpas
Item Højde 0inch
Produkt Features 316L rustfrit stål lås til armbånd og halskæder
Item Længde 0inch
Element Type Smykker Resultater
Emne Diameter 0inch
Metal Materiale 316L Rustfrit Stål
Mærke REAL BESTXY
Element Vægt 0g
Tilpas Logo Ja
Materiale Rustfrit Stål
Model-Nummer clasp002
Fabrikken Ja, vi er
Item Bredde 0inch

Relaterede varer