For Xiaomi 8 Hærdet Glas MOFi For Xiaomi Mi-8 Lite Film Glas Mi8 pro Fuld Dækning Skærm Protektor Sort 2 stk.

kr46.46

Varebeskrivelse


Kompatibel med Følgende Mobiltelefon Modeller: For Xiaomi mi-8 Til Xiaomi mi-8 Lite Til Xiaomi mi-8 pro

For Xiaomi 8 / Xiaomi 8 pro

For Xiaomi 8 Lite

OM MOFi

Siden 2006, MOFi er blevet et førende mærke inden for smartphone-produkter, tilbehør, Denne butik tilhører MOFi virksomhed, der sælger alle MOFi originale produkter.

MEDDELELSE

Vær meget opmærksom på din shipping adresse og produkt information om din ordre.Komplet adresse, navn, rig te ht by og postnummer er meget nødvendige for korrekt levering.Mange tak for dit samarbejde.

PAKKE

Vi vil sørge for de produkter, der er fuldt beskyttet i levering, når pakken, og vi vil gøre vores bedste for at undgå beskadigelse under transport.

FORSENDELSE

Vi garantere at sende ud inden for 48 timer efter bekræftelse af betaling.Hvis vi ikke kan sende ud til tiden på grund af den særlige situation, vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt og nøje følge op på at sende din ordre hurtigt.

REFUSION/TILBAGE

Hvis de produkter, du modtager, er defekt eller med andre problemer af vores ansvar, bedes du kontakte os, og send billeder, vil vi fuldt ud refundere.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, pakken er modtaget.

FEEDBACK

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade en positiv feedback og 5 stjerner anmeldelse.Vi byder dig velkommen uploade flotte billeder af produkter i feedback, dele med venner rundt omkring i verden.Hvis du er utilfreds med produktet, bedes du venligst kontakte os i god tid, og sende beskeden, før du forlader negativ feedback eller begynde at enhver tvist på www.phyto.dk.Vi vil gøre vores bedste for at løse det problem, at din tilfredshed.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer for Xiaomi Mi-8/Lite/pro
Materiale Høj Kvalitet Glas, for Xiaomi 8 pro
Mærke Mofi
Kant-til-kant Dækning Ja
farve black
Type Hærdet Glas til Xiaomi Mi-8 Lite
Funktion Screen Protector til Xiaomi MI-8
Kompatibel Telefon Brand Xiaomi

Relaterede varer