68Pcs\Masse Minnie mouse engangsservice fødselsdag part dekorationer børn Tegnefilm tema minnie mouse julefrokost forsyninger

kr78.10

Event & Fest

Varebeskrivelse


Velkommen til min butik

Tips:

1.Denne vare er localed i kina , skal du bestille den mindst to måneder tidligere end planlagt, part dato.

2.China post almindelige lille Pakke er ikke kan spores, hvis du ønsker at spore din pakke, skal du vælge kina post, der er registreret luftpost shipping metode.

3.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i prisen, er der afgifter er købers ansvar.

Alle vores service har pass "FDA" test, pls forvisset om brug!!!hvad vil du få: 1.Plade 7inch 12pcs 2.Cup 250ml 12pcs 3.Halm 25cm 12pcs 4.Serviet 32x32cm(fold) 20pcs 5.Flag 2,5 M 12pcs små flag/sæt Pakning : 68pcs total

Betalingsmetode

Vi kan kun acceptere en Spærret konto,Kreditkort,Western Union.

Du bedes betale inden 7 dage efter bestilling.

Forsendelse Vilkår

Standard Service er Kina post, luftpost eller www.phyto.dk Standard Shipping.

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Om Os

Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, spansk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

For 20 Børn Piger Fødselsdag Part Forsyninger Prinsesse Fest Dekoration sæt Papir Guirlande-Plader, Kopper Baby Brusebad Forsyninger

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Sæt Type Ja
mønster Stjerne
Lejlighed Jubilæum
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Engroshandel Ja(>50 Stk.)
Model-Nummer 24254
Materiale Koskind papir
Engangsservice Type Engangsservice Sæt
Mærke Disney

Relaterede varer