Bedst Sælgende Plus Size hvide brudekjoler Havfrue Lace Wedding bride lugning Kjole gulv længde kjoler, billige-wedding-dress

kr464.26

Varebeskrivelse


Læs mig

Læs følgende ord meget omhyggeligt, inden du afgiver ordren.Du kan kontakte os frit, hvis du har nogen spørgsmål om denne politik.

Forsendelse

Fragt fra Europæiske og Amerikanske lande, der normalt tager 7 til 21 dage.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 2 uger, mens der vil være en forsinkelse for noget, vi ikke kan kontrollere (så som dårligt vejr).Andre lande og regioner, der normalt tage mellem 30 og 60 dage.Hvis det sker, skal du bare kontakte vores kundeservice, vil vi hjælpe dig med at kontrollere og løse ethvert problem.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Returnering og refundering

! Vi vil nægte tilbagebetaling hvis du ikke hjælpe told.Derfor, læs omhyggeligt tilladelse politik nedenfor.Tak,

Finanspolitiske

Vores bryllup kjole priserne ligger fra USD 30 til 200 USD, som en www.phyto.dk politik, afsendelse er en pligt for købere.Vi kan se, at du acceptere dette, hvis du køber vores produkter.Tak,

Kvalitet

Vi har mange kjoler til bryllup, at prisen er omkring 30 USD, USD 45. Det er en meget billig pris og gratis forsendelse til mange lande.Kjoler normalt vejer 1 kg fragt er ikke billige.Og disse kjoler er håndlavet.Så hvis du synes om disse billige priser, denne brudekjole vil ikke skuffe dig.Hvis du ønsker en udsøgt porcelæn bryllup kjole, skal du vælge vores bryllup kjole, hvis prisen overstiger 50 USD.Tak,

Tilbagebetaling og tvist

1 Som anført ovenfor, vil vi foretage en fuld refusion for u, hvis varerne ikke er leveret efter 60 dage til forsendelse (Brasilien, er 90 dage), og derfor, må du ikke åbne en tvist efter forsendelse fra 1 til 40 dage.Være opmærksomme på de produkter, skal du kontakte os, før du åbner en tvist, vil vi gøre vores bedste for at løse problemet.

2. For brugerdefinerede størrelser, vi vil ikke acceptere, at tilbagebetaling.

Kommentarer

Da dine kommentarer er meget vigtigt for udviklingen af vores forretning, vil vi oprigtigt opfordre dig til at efterlade os en positiv kommentar, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Tak for din støtte.

kontakt os

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Indlæg design Cremallera
Brudekjole Stof Blonder
Toget Sweep/ Brush Train
Talje Naturlige
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
oprindelsessted Kina
Back Design lynlås
Element Type Kjoler Til Bryllup
Elemento de moda Espalda Al Aire
Dekoration Encaje
Artikel type vestidos de novia
Silueta Sirena / Trompeta
Ærme Stil Ærmeløs
Model-Nummer s&x1025
For Gravide Kvinder Ja
Longitud del vestido Longitud Del Suelo
Escote Cuello redondo
Halsudskæring Sweetheart
Mærke WUDANGSHAN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Silhuet Mermaid/Trumpet
Med indbygget Bh Ja
De Faktiske Billeder Ja
Mode Element backless
Kjoler Længde Gulv-Længde

Relaterede varer