Gratis forsendelse 10stk/masse CNC Fræsning af værktøj indsætter hårdmetal skær af Hårdmetal skærende værktøj APKT160408 for stål

kr194.79

Varebeskrivelse


gratis forsendelse 10stk/masse CNC Fræsning af værktøj indsætter hårdmetal skær af Hårdmetal skærende værktøj APKT160408 for stål

Varenr.: fræsning skær APKT160408 Klasse: for stål

1. Lang tids brug levetid og stabil ydelse. 2. God kvalitet med konkurrencedygtige priser.Og vi kan producere i henhold til tegninger eller prøver.

PRODUKT VIS:

Bemærk: 1. Hvis du ønsker at købe i store mængder, bedes du kontakte os, og så vil vi citere dig den bedste pris.

2. Hvis du ikke finder den type, du har brug for, bedes du kontakte os for at se, om vi har på lager.

Købers Meddelelse Betaling:

Vi accepterer SPÆRREDE (Alipay), Paypal, Western Union, bank overførsel.

Levering:

1. Vi skib i hele verden til din dør.Vi er ikke ansvarlige for import tax (MOMS), der i Tilpasset.

2. Vores behandlingstid ligger inden for 5 arbejdsdage efter din betaling, tracking nummer vil blive leveret i løbet af denne tid.

3. For hurtig Forsendelse, sender vi din pakke med Express Mail Service ( EMS, DHL, UPS, osv.), som tager 5-10 hverdage til næsten alle lande i verden.Du kan spore.Normalt tracking nummer vil blive sporet i stand på disse steder i løbet af 1 til 2 dage, når vi sender varen.

4. Vi er IKKE ansvarlige for forsinkelser, der skyldes transportøren mishandling, told forsinkelser eller andre forhold uden for vores kontrol.

5. Vi sender normalt varerne som GAVE i en lavere værdi, for at undgå, at købers skat.Men den skat, der er deterdmined af køber brugerdefinerede ikke af os, forskellige lande til forskellige skatte-sats, så hvis nogen skat, så køberen skal udføre det.

6. Hvis det på grund af køberen eller anden grund, herunder "nægter at kvittere for pakken" eller "at nægte at betale skat" eller "køber land indlæg grund" og så videre, de køber, er nødt til at foretage alle de mister.Vi er i spidsen af ansvaret holde varerne har forladt kina glat, når varerne forlader kina så køber vil være ansvarlig for alle ansvar.

7. Du Kan angive dine personlige krav, såsom pakker, er værdien af erklæringen, osv., på alibaba ' s besked, når du afgiver ordren.

8. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden.

Om Garantien:

Du kan føle sig trygge ved at købe hos os.Vi har en særlig QA team for at kontrollere alle ordrer, før du sender ud til vores kunder.Og vi har den bedste garanti for de fleste emner.Hvis der er nogle problemer med de produkter, ikke bliver ødelagt af menneskelige, men indfødte, kan du sende dem tilbage til os i 7 dage efter du har modtaget den for tilbagebetaling, i dette tilfælde, Retur fragt betales af Køber.

Feedback:

Hvis du har problemer med udfaldet af transaktionen eller produkt, bedes du må ikke reagere med negative feedback, før at kontakte os.Vi er meget stolte af vores kunderelationer og vores feedback rating og vil bestræbe os på at løse eventuelle problemer.Vi foreslår, at køber du kontakte os via e-Mail, der kan omfatte tidligere samtale, hvis køber har spørgsmål om emnet, så vi kan vide, hvad der sker konkret og løse det hurtigt.

Du er velkommen til at placere en ordre hos os!Du kan også være interesseret i nedenstående punkter:

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Levering Evne 100000pcs
Størrelse international standard
Model-Nummer apkt160408
Samlet Længde international standard
Materiale Carbide
Commodity navn fræsning skær
Diameter international standard
Pakke i plastik boks, 10stk/box
Belægning altın
Mærke XRCCTL
Brug For Fræsemaskine
Materialer Carbide
Type fræsning skær
Fordel god kvalitet og lang brug liv
Service efter-salg af tjenesteydelser og teknologi-support er tilgængelig
Klasse til bearbejdning af stål

Relaterede varer