2019 NYESTE high accuracity QRMA Udstyr til Kæledyr

kr720.22

misc

Varebeskrivelse


2019 engelsk software PET Analyzer Til hunde og katte krop sundhed kontrol

Pruduct Beskrivelse:

Dyret krop er aggregater af et stort antal celler, som er i fortsat vækst, udvikling, differentiering, regenerering og apoptose, og cellerne konstant selv-forny gennem sin egen division.I celledeling og vækst, de ladede legemer af atomare nucleuses udgør atomer som den grundlæggende enhed i cellen og elektroner uden for kernen er i konstant høj hastighed bevægelse og forandring, og derved konstant udsender elektromagnetiske bølger.Den elektromagnetiske bølge signaler, der udsendes fra dyret organ, der repræsenterer de specifikke tilstand af dyrs krop, og der udsendes elektromagnetisk bølge-signaler er forskellige under de forskellige forhold i den menneskelige krop, såsom sundheds -, sub-sundhed, sygdom, etc.Hvis vi kan afgøre disse specifikke elektromagnetiske bølge signaler, kan vi bestemme status for kroppens liv.PET Analyzer medicin mener, at den mest grundlæggende årsag til faldende syge er, at spin af elektroner uden atomkernen og den bane ændre sig, og derved forårsager ændring af atomer, der udgør en væsentlig ændring af de små biomolekyler, ændringen af store biomolekyler, ændringen af alle de celler, og endelig ændringen af organer.Fordi elektronen er en ladet kroppen, når spin af elektroner uden atomkernen og den bane, ændre, de elektromagnetiske bølger, der udsendes af de atomer, der vil ændre.Den energi, der o f elektromagnetisk bølge ændringer som følge af ændringer i den animalske kroppens sygdomme og fysiske ændringer i den ernæringsmæssige status er yderst svag og som regel er kun nano gauss til microgauss.Frekvens og energi af den svage magnetiske felt af hår bestemmes direkte eller ved at holde en sensor og sammenlign med den resonans spektre af standard PET Analyzer af sygdomme og ernæring indikatorer, der er fastsat i apparatet efter frekvens og energi forstærkes af instrumentet og behandles af computeren, og derefter den tilsvarende PET Analyzer værdi, fra negativ til positiv udgang.Størrelsen af PET Analyzer værdi angiver, at arten og omfanget af sygdommen og ernæring niveauer.Endelig, test resultater, der er løst af klinikere.Det er samme princip som at lytte til radio fra radioen.Der er mange radio-bølger i luften.Hvis du ønsker at lytte til nogle, der er udpeget udsendelser, du kan overføre radio til den tilsvarende frekvens, i dette øjeblik, resonans opstår, således at du kan lytte til denne udsendelse.PET Analyzer resonans bruger dette princip for test.

Hvad er pet-scanner?

[Pet-Scanner] indebærer en high-tech innovation projekter af medicin, bio-informatik, elektroteknik og andre videnskaber.Ved hjælp af PET-Analyzer medicin som teoretisk grundlag, det gælder de avancerede elektroniske udstyr til at indsamle de svage magnetiske felt af animalske celler for videnskabelig analyse, for derved at analysere og bestemme testet dyrs sundhed status og de vigtigste problemer og fremsætte standard forebyggelse anbefalinger. [Pet-scanner] er individualiseret vejledning af sundhedsvæsenet høring for fuld dyrs krop og frem health science, og har fordelene af fuldstændighed, ikke-invasionsevne, funktionalitet, enkelhed, hurtighed, økonomi, let popularisering, osv.Med dybde og udvikling af videnskabelig forskning, vil det gøre en større bidrag til den årsag af dyrs sundhed, at have en bred udvikling og anvendelse udsigt.

Vigtig meddelelse:

Vær venlig ikke at indsætte software-kryptering lås) i computerens USB-stik, før installationen, og ikke indsæt software-kryptering lås) i computerens USB-stik, indtil installationen er finised; 1.Hvis det er installeret styresystemet Windows 98/Me, Microsoft Office skal også være installeret på computeren, så systemet kan fungere normalt, hvis det er installeret i operativsystemet Windows 2000/XP, systemet kan fungere normalt uden støtte af andre systemer; 2.Hvis lyset af den software kryptering lås er altid på, at systemet fungerer normalt, hvis lyset er flimmer, installationen er mislykkedes, kan du i kontakt med agenturet.

Test Procedurer:

1. Når strømforsyningen i computeren ikke er tændt, kontrollere, om computeren, sensor, printer og andet udstyr, der er tilsluttet godt; sonden af testeren skal være tilsluttet tæt; 2. Undersøgelse og optage de grundlæggende betingelser (navn, køn, fødselsdato, osv.) af de testede dyr; 3. Start computeren, og kontrollere, om computeren, sensoren printer og andet udstyr, køre godt; 4. Luk alle andre programmer, og åbn [Pet-scanner] til test. 5. Under vores test, test dyrets hud ikke bør røres. 6. Efter den test er færdig, bør instrumentet rengøres for at gøre det i en god standby-tilstand.

FAQ

Q1: Hvad ' s garanti for dette produkt ?A1: Et års garanti PET Analyzer .Q2: Hvilke, hvis nogen kvalitet problem under garantiperioden?A2: Vi kan levere teknisk support, når vi får at vide, at dit problem, hvis der er noget tilbehør, der skal til udskiftning , vil vi sende det til dig gratis, eller sende sammen med din næste bestilling.Spørgsmål 3: Kan vi printe mit Logo på produktet?Hvor meget koster?A3: Ja.vi kan OEM baseret på 100PCS.Prisen afhænger af dit design.Forsendelse: FedEx/DHL/UPS/TNT for prøver, dør-til-Dør; 2. Ad Luftvejen eller over Havet for parti varer, for FCL; Lufthavn/ Havn modtager; 3. Kunder angivelse af speditører eller omsættelige shipping metoder! 4.Leveringstid: 2-5 dage for prøver, 5-10 dage til bulk orden betalingsbetingelser: 1. Betaling: T/T, Western Union, MoneyGram,PayPal før levering.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke suyzeko

Relaterede varer