Anime jojo bizar s bizarre eventyr, cosplay cap jotaro kujo joseph hat hær militære jojo caps+ badges animation omkring rekvisitter

kr39.64

misc

Varebeskrivelse


Animationsfilm, jojo ' s bizarre er bizart eventyr cosplay hætte trukket kujo joseph hat hær militære jojo caps hatte badges animationer omkring rekvisitter bemærk: 1. Vi leverer dropshipping service, hvis du har brug for, kan vi give dig nogle rabatter.Materiale: PU + bomuld Størrelse: hoved circumference58cm, displayet på 5,5 cm Badge størrelse: højde 3,5 cm, bredde 2,2 cm Farve: som billedet viser, Bemærk: Der er en stramning rem ved slutningen af hatten til at skrumpe hat

GEMME OPLYSNINGER

Gratis

Download verden, og luften i kina.Hvis det overstiger 2 kg, vil vi sende dig med dhl, fedex, ems, tnt.

Vi er ikke ansvarlige for kvaliteten af produktet eller download.

Vi vil sende varer inden for 3-5 dage efter modtagelse af betaling i fuld.Hvis betaling ikke er automatisk til rådighed.

Russiske kunder skal give os det fulde navn på modtageren.

Adresse fra www.phyto.dk med salg af mindre end 30 kg er i 15-35 dage.Hvis du har brug for varen hurtigst muligt, bedes du kontakte os via live for hurtig forsendelse.Vi beregner shipping cost ud til dig.Hurtig levering tager 3 til 7 arbejdsdage at ankomme.

Hvis du ikke har tid til at sende det, bedes du kontakte os uden tøven.Check den til dig med post office og holdet.Bemærk se, at der er mere til dig.Du må ikke åbne tvist til os, vi er ikke ansvarlig for at re-sende varen du har mistet.

For at beskytte din interesse, bedes du tjekke din levering adresser og pleje at gøre pedium af det.Vi er ikke ansvarlige for tab af elementet er lavet efter mål fra eller ud.

Levering status er baseret på tracking-oplysninger, adresse/address.

Bemærk venligst, at vi ikke er ansvarlige for kvaliteten af dets import.

Bemærk, at med tab af en forsendelse, emora sjældent, er en del af den online auktion, " hvad er det nye i alt der er tilbage at gøre.

Tjek omhyggeligt, og ikke rente, hvis det er i stykker ved ankomsten.

Decentralisering/restitution/udskift

Vi er glade for at decentralisering/tilbagebetaling/erstatning betingelser for 7 dage til at modtage produktet.Eller andet, tilbagelevering/tilbagebetaling/erstatning kunne ikke sendes.

Du er ikke tilfreds med produktet.

Det element, du modtager, er defekt.

Du er på det forkerte produkt.

Produktet er ikke længere tilgængelig.

Produktet er ikke, hvad du siger til mig.

Bemærk, at din brug af ekspeditionen, vil du blive taget i fællesskab af de to sider.Men det kan bruges til, så de ikke anvendes direkte, ingen fløde tilsættes.

Komme i kontakt med u.s. department of energy.

Feedback

Kundeservice er en integreret del af vores virksomhed, bedes du give os positiv feedback af 5 stjerner, som du kan lide de produkter og service.Mange tak!

Har du en negativ feedback eller en negativ feedback.Den målestok for vores kærlighed til ham.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Navn På Afdeling Voksen
Materiale Bomuld
Til Særlig Anvendelse Kostumer
Mønster Type Brev
Model-Nummer jotaro kujo hat
Element Type Hatte
Top Type Hjemme
Køn Unisex

Relaterede varer