Zhangji Svamp Bad Bolden Super Blød Multi-farve 6 Stykker Per Pakke Massage Udrensning Hud Og Eksfolierende For Badekar Og Sauna

kr40.57

misc

Varebeskrivelse


1.Vi vil sende varer inden for 3 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din betaling er gennemført.

2.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i kunder clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

3.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage feesduties, og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

4.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

1.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

2.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

3. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.

1.Vær Venlig at efterlade os en Positiv ( 5 Stjernede Venligst) hvis du er tilfreds med de varer, Mange Tak!!

2.Pease contacrt os, før leaveing nogen Negativ Feedback eller åbne en tvist på www.phyto.dk.

3.Bedes du give os mulighed for yo resove noget problem.Vi forstår godt de bekymringer, du måtte have, og vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Bruger Rengøring
Relevant objekt Generelt
Produkt Badekar Bold/Badekar Svamp/Badekar Blomst
Oprindelse KN(Oprindelse)
Type Bold
Model-Nummer HMDYQ
Anvendelse Kroppen
Vægt 50 g
farve Flere Farver
Materiale PE materiale

Relaterede varer