POWECOM Beskyttende Masker Smelte-blæst Støv-bevis Aktiveret Carbon Mask Disponibel Ansigt, Mund Maske til Voksne Unisex (Ingen Max) Dagligt

kr60.67

misc

Varebeskrivelse


Vær venlig bemærkes,

Vær venlig bemærkes,at det anførte produkt er fremstillet og distribueret i udlandet, og er underlagt lovgivningen i sit hjemland.

Specifikation

* Størrelse:17*9,5 cm/ 6.69*3.74 tommer * 100% helt nye og høj kvalitet.

Funktioner

1. Lavet i 100% miljøvenligt materiale. 2.Åndbart materiale og søde mønstre, som gør, at det er nyttigt og moderigtigt. 3. Aluminium bånd på næseryggen kan justeres til at passe til dit ansigt.Den elastiske ørebøjle er let at bære og intet pres for ørerne. 4. Komfortabel og åndbar design.

Om Arbejdstid

På grund af de forskellige arbejdstid i hvert land, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men mails vil blive besvaret inden for en arbejdsdag.Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du velkommen til at kontakte os.Vi forsøger at give dig den Bedste Kundeservice.

Om Forsendelse

Vi vil sende ordrer inden for 1-2 hverdage.Leveringstid vil variere afhængigt af forskellige lande og vil være påvirket af vejret, helligdage og så videre.Hvis du ikke modtager ordren inden for den beregnede tid, bedes du kontakte os.

Om Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Livscyklus Én gang
Sikkerhed standard INGEN
Beskyttelse klasse INGEN
Oprindelse Kinas Fastland
Funktion Personlige
Certificering INGEN
Element Type Masker
Anvendelse Voksen
Mærke POWECOM

Relaterede varer