Mp-opbevaringsboks Afføring Innovative Sofa Afføring Opbevaring Skammel for Tøj, Sko, Legetøj, Snacks Magasiner Hjem PI66

kr160.79

Varebeskrivelse


Mp-opbevaringsboks Afføring Innovative Sofa Afføring Opbevaring Skammel for Tøj, Sko, Legetøj, Snacks Magasiner Hjem PI66 Beskrivelse:

Beskrivelse:

Materiale: linned klud + høj styrke, tæthed bord + svamp

Størrelse: der er vist på billedet

Farve: Khaki, Grå, Grøn, Beige, Sky Blue, Dark Red, Pink

Specifikation:

1. Det kan sagtens opfylde dine behov for at organisere diverse: bøger, legetøj, tøj, tæpper, fjernbetjening, sko, osv.Perfekt til kompakte rum.

2. Det osmanniske fodskammel er lavet af høj kvalitet bord og linned stof, der er omfattet skum låg, der er let pladser en voksen med komfortabel og sikker placering oplevelse.

3. Folde osmannisk design gør det muligt at blive foldet på små, pladsbesparende størrelse, når den ikke er i brug.Det er nemt og hurtigt at sætte op eller foldes fladt sammen på få sekunder.

4. Det osmanniske terning sæde med opbevaring kan bruges som et trin skammel, fodstøtte, sofabord, legekasse, diverse opbevaring container, fleksibel plads ved den forreste dør, indgangen eller balkon, og så videre.

5. Den unikke krikand linned osmanniske cube passer perfekt og opdateres overalt i dit hjem eller kontor til daglig brug og dekoration.Forskellige farver og størrelser til rådighed.

Pakken Indeholder:

1 x Opbevaring Fodskammel

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Funktion Lager
Bruger Diverse
Technics Andre
Produkt Andre
Form Pladsen
Mærke Non-metal deviss
Stil Moderne
Materiale Lærred
Model-Nummer Opbevaring Fodskammel
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer