2 stk Sanwa joysticket Oval bold top Arcade Sanwa joystick med mikrokontakt 4/8-Vejs Joystick Kampene Stick Dele til Arcade Spil

kr94.60

Videospil

Varebeskrivelse


2 stk Sanwa joysticket Oval bold top Arcade Sanwa joystick med mikrokontakt 4/8-Vejs Joystick Kampene Stick Dele til Arcade Spil

Specifikation

1.Uden nogen værktøjer, kun mønter kan ændre indstillinger

2.Let at reset knappen

3.Robust,men alligevel enkel,byggeri

4.To funktionelle former: den vertikale type, og skrivebordet type

5.Mikrokontakt pålidelighed testet til 10, 000, 000 cyklusser.

6.187"terminal sølv kontakte mikrokontakt standard.

7.Glat Fjeder retur-til-center.

8.Ændringer aktiveres, til 4-vejs-eller 8-vejs blot ved at flippe aktuator over.

9.Robust, men alligevel enkel konstruktion.

10.Design for kraftig og lang mekanisk levetid .

*Farve:Rød,Blå,Grøn,Hvid og Sort(Vælge den farve du kan lide)

Pakke inkluderet:

2STK*Sanwa joystick med oval balltop

BEMÆRK:et joystick med blot en balltop

BEMÆRK:Du efterlade en besked for at fortælle os hvilken farve ønsker du, når du placerer en ordre,ellers vil vi sende elementer på romdom,tak!!!Internationale Købere, – Bemærk venligst: a) Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar b), skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Betaling: 1)Vi accepterer Alipay.West Union,TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling proces ESCROW. 2)Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3)Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen tæt,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger.

Bemærk: Hvis du har besluttet at købe denne vare,bedes du betaler så hurtigt som du kan,så kan vi sende det til dig hurtigere.

Forsendelse Vilkår:

Vi leverer mandag til lørdag undtagen på helligdage.Send os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18-25 hverdage.Bemærk venligst, at denne service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10-15 arbejdsdage.Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside (China EMS hjemmeside).

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Skal du tilføje endnu en 5-10 dage som en forsinkelse.

Returnerer Udtrykket:

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Feedback: 1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,vi sincerel inviterer dig til at forlade positive tilbagemeldinger (Fem Stjerner) til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut,men dette 1 minut har meget afgørende betydning for os.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Brug Arcade spil maskine
drift 4/8 måde Drift
Microswitches Omfatter 4stk mikrokontakt
Længde 10cm
Kompatibel Mærke/Model INGEN
Type Joysticks
Sprog Engelsk version
farve Red,Blue,Black,Green,White
Oprindelse KN(Oprindelse)
Pakke Ja
Levetid for Mikrokontakt 1000000 gange
Model-Nummer joy114
Størrelse
Interface Type USB
Mærke SUNWAYT

Relaterede varer