50STK Vintage Bronze Nøglen Oplukker Hule Zink Legering Brun Kraftpapir Gave-Tags Retro Stil Bryllup Gaver Favoriserer For Gæsterne

kr127.29

misc

Varebeskrivelse


50STK Vintage Bronze Nøglen Oplukker Hule Zink Legering Brun Kraftpapir Gave-Tags Retro Stil Bryllup Gaver Favoriserer For Gæsterne

Bullet Punkter:

1、Pakke, Herunder: pakken indeholder 50 vintage bronze-tasten åbner, 50 gennemsigtige poser, 50 kraftpapir gave-tags, og 50 naturlig jute sejlgarn.

2、Fine Dekoration: antique bronze oplukkere passe fint med vintage-stil kraftpapir etiketter, som kan hænges på træer, og du kan indsamle eller distribuere dem på skrivebordet i fantastiske indstillinger.

3、Udsøgt Håndværk: Den jute reb, kraftpapir label, bronze-tasten åbner og snor posen er kendetegnet ved den retro stilarter.Det øko-venlige nøgle-formede oplukker er lavet af zink legering til at gøre, det er ikke nemt at rust.

4、Bryllup Gaver: Hvert tag har ordene "Tak for at være en vigtig del af vores liv", således at udtrykke dyb taknemmelighed til de nyankomne.Og man kan skrive en velsignelse på tag.

5、Glæde Leverandører: Disse nøgle-formede dekorationer er faktisk ikke kun praktisk, oplukkere, men også særlig bryllup gaver.I tillæg til de små snor taske, du kan også give gæsterne med slik og chokolade til at bringe bryllup kager, som vil gøre dem glade på den tid.

Specifikationer:

Materiale: miljøvenlige zink legering

Dekorative størrelse: omkring 6,8 x 2,3 cm/x 2.68 0.91 i

Transparent størrelse: om 11.8 x 9cm/4.65 x 3,54 tommer

Fordele: kan holde 1-2 chokolade til Ferrero Rocher eller 3-4 små slik

Tag størrelse: 9 x 4,5 cm/3.54 x 1.77 i

Hamp reb længde: ca 31cm/12.20 i

Packing Liste:

50 x-tasten åbner

50 x tag og hule hjerte

50 x gennemsigtig snøre bag

50 x jute reb

Betalingsmetoder:

Du kan foretage betaling via en af ovenstående metoder og pls bosætte sig inden for 3 dage, når din ordre er placeret.

Din betaling vil blive bekræftet ved at www.phyto.dk indenfor 24 timer, og vi vil behandle din ordre, når det er færdig.

Hvis din ordre er lukket på grund af sikkerhedsmæssige årsager, vil du nødt til at indsende en ansøgning til www.phyto.dk.Den refusion, der er forårsaget af for annullering, refusion overenskomst eller mægling vil blive behandlet øjeblikkeligt, og normalt tager omkring 7-10 arbejdsdage til at nå din konto.

Forsendelse og emballage: Alle varer vil blive kontrolleret og godt pakket før forsendelse.Ordrer afsendes inden for 2-5 hverdage efter, at betaling er færdig.

Vægten af pakken via normal post er begrænset til 2 kg.Vi vil sende separat, hvis vægten er over 2 kg.

Normalt tager det omkring 15 - 60 dage, og måske blive lidt længere til nogle fjerntliggende område.

Du kan vælge, hurtig forsendelse metode, hvis du ønsker at få den pakke før, og til dette vil du nødt til at betale shipping gebyr.

Sende og tilbagebetaling:

Vi vil gensende eller refundering, hvis pakken bliver tabt, beskadiget under transporten, eller modtager en forkert vare.Du er velkommen til at kontakte os og vi vil være glade for at hjælpe dig.

Feedback: Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, kan du efterlade os en positiv feedback, vi vil være meget værdsat.

Hvis der er noget galt, bedes du kontakte os først, før du forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, indtil alt er fint.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke PROKTH
Støtte Drop shipping
Model-Nummer oplukker
Oplukkere Type Andre
Metal Type Andre
Funktion Lager

Relaterede varer