Kombination skifte spole Stik til IVECO COMBI 41221086

kr311.16

misc

Varebeskrivelse


PRODUKT SPECIFIKATIONER:

Kombination skifte spole Stik til IVECO COMBI 41221086

Brutto Vægt:0,25 kg

Emballage: 1STK/Plast pose

Varenummer: 41221086

Ansøgning: IVECO COMBI

Læs Alle Nedenstående Omhyggeligt!!!Inden For

Hvis du ikke kan kontrollér, at delene passer til din bil eller ej, bedes du tjekke varenummer ved din VIN(Vehicle Identification Number) med lokale forhandler eller med os, inden de tager dit køb!

Returnering og refundering er IKKE acceptabelt for poster, som du ikke kontrollere kompatibilitet!!

Vi kun levere til den adresse, der er angivet på www.phyto.dk i kassen, hvis vi afsender din vare til din gamle eller ugyldig adresse, og det vender tilbage, som ikke i dets oprindelige tilstand, skal det element, er omkostningerne tilbagebetaling vil kun blive udstedt.

I øjeblikket har vi ikke skibet til APO /P. O. Kasser

Giv os dit fulde navn, Post adresse, Postnummer, Telefonnummer for at sikre, at du kan modtage varer hurtigt.Det vil ikke være vores pligt, og betalingen refunderes ikke, hvis køber ikke giver de korrekte leveringsadresse oplysninger.

Hvordan kan jeg kontrollere kompatibilitet?

- Du kan finde den officielle servicecenter i dit lokale område, så ring og spørg dem, som din bil chassis # og varenummer.

- Du kan også finde officielle hjemmeside for Mitsubishi,Honda,Nissan, Toyota, Hyundai, GM-service skal du logge ind der og finde kompatibilitet.Forsendelse

Når du placerer en ordre, skal du vælge en shipping metoder og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 3 dage efter din betaling er sket.

Vi kun levere til den adresse, der er angivet på www.phyto.dk i kassen, hvis vi afsender din vare til din gamle eller ugyldig adresse, og det vender tilbage, som ikke i dets oprindelige tilstand, skal det element, er omkostningerne tilbagebetaling vil kun blive udstedt.

Ccurrently,vi ikke skibet til APO /P. O. BoxesPlease give os dit fulde navn, Post adresse, Postnummer, Telefonnummer for at sikre, at du kan modtage varer hurtigt.Det vil ikke være vores pligt, og betalingen refunderes ikke, hvis køber ikke giver de korrekte leveringsadresse oplysninger.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.Retur og Exchange Politik

Vi tilbyder en måned gratis udskiftning, hvis der er problemer med de varer kvalitet, men ikke for forkert brug.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12 måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.Vi sørger for vedligeholdelse, men vil ikke bærer nogen form for fælles hæftelse.Defekt eller Forkert Vare Leveret

Hvis det element, du ønsker at vende tilbage, er ubrugelig, men den har ingen synlige skader, er det betragtes som defekt.Hvis du modtager en defekt eller forkert vare, gem alt emballage og papirarbejde, og kontakt os straks med varenummer, trade manager-ID og defekt beskrivelse inden for 7 dage efter datoen på pakken ankom, og vi vil behandle din anmodning straks.Udskiftning element vil blive behandlet og afsendt efter vende tilbage og inspektion af det oprindelige element.Der accepteres ingen Krav efter 7 dage.Digitale billeder er påkrævet i alle tilfælde af defekt vare.

Returnerede varer skal være i deres originale emballage og ubrugt stand, eller vil de blive afvist og sendt tilbage til dig.Velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål.Om Howellney

Howellney har været fokus på den professionelle service af auto dele til år.At formidle på professionel service team og tekniske kraft,har virksomheden udviklet sig til en international virksomhed, der integrerer R&D,Fremstilling, kvalitetskontrol, Opbevaring, Import &Eksport og Salg.

Virksomheden sælger sit eget mærke "Howellney" produkt.Vores vigtigste produkt er, herunder Auto Sensorer, Magnetventil, Aktuator, Udskift Kablet , Overførsel Kæde, Tændspole, blæser modstand, samt Volkswagen Land rover, Jeep, Mercedes-Benz, BMW, mercedes-benz, Ford pick up Hele Auto dele osv.Derfor har vi en åbenlys fordel for integration af ressourcer.Feedback

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Garanti 12 Måneder
Certifikat TS16949
Oprindelse KN(Oprindelse)
Anvendelse IVECO COMBI
Stilling 100% Nye
Mærke KAPACO

Relaterede varer