5pcs Plante højtryks-Formering Boks Skære Podning Rode Kasse Plante Rode Enhed

kr53.78

misc

Varebeskrivelse


Funktioner:

*1. Ved hjælp af den gamle metode af luft lagdeling, rødderne er vokset direkte på grenene til at kopiere eksisterende anlæg og producerer nye planter.Det kan anvendes på indendørs og udendørs anlæg (så som roser, træer, frugt træer og planter, der er svære at slå rod (som magnolia og camellia).

*2. Der er ingen skader på moderplanten, fordi den kun bruger en lille gren på den plante, du vil duplikere, så der er næsten ingen forstyrrelser, ligesom det heller ikke blande sig med den naturlige vækst af planten.

*3. Dette er specielt oprettet med en skærende globe design, som kan hjælpe dine stiklinger få stærkere rødder, og dermed gengive mere modne planter hurtigere end normalt formering metoder.Det giver dig mulighed for at se formering resultater inden for 6-8 uger efter installationen.

*4. En plug-and-hjørne lås, der er sammenkoblet med hinanden, er designet og fast på grenen for at løse sprederen på plads, selv hvis der ikke er rod nedenfor.Du kan dog bruge plast kabel-bånd for at sikre de tilfælde sikkert.

*5. Avl skal er holdbar og kan bruges flere gange, så du kan klone flere planter i henhold til dine præferencer.Tak til cascading bælg for planternes formering, det er nemt at tilslutte og klone eksisterende planter!

Specifikation:

Farve: sort, hvid

Specifikation: PP plast

Bruger: anlæg rack-forbindelse

Lister:

5 * Anlæg rode enhed

Bemærkninger:

1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2.Tillad lille manuel måling afvigelse for data.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type Børnehaven Potter

Relaterede varer