Prinsesse DIY Stor Villa Dukke Hus Plast Spille Castel Dukkehuse Møbler Kit Med Tal, der er Samlet for Legetøj til Piger, Børn

kr204.65

Dukker & Bamser

Varebeskrivelse


Package: Uden Original Æske

Dette produkt er ikke inkluderet Oprindelige Kasse, skal Du ikke bekymre dig, vil vi pakke det godt at gemme dine shipping gebyr, Og hvis du har brug for original kasse, bedes du kontakte vores kunde service for at tilføje shipping gebyr, tak for jeres forståelse og støtte.

Produkt Skærm:

Vægt:

1. Der kan være lidt forskel i farve, på grund af den computer skærm indstillinger. 2. Med forskellen i målingen metode, skal du tillade, at 1-3 cm i størrelse afvigelse (1cm=0.39 tommer, 1mm=0.039 tommer).Tak for din forståelse!!

Vende tilbage eller Ændre:

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, kan du returnere eller ombytte dine varer inden for 7 dage fra den leveret i dag.Tilbage shipping gebyr er betalt af køber.

Feedback:

1. Hvis du er tilfreds med vores produkter, kan du efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating(DSR) af 5 Stjerner. 2. Hvis du ikke er tilfreds, skal du ikke lade negativ feedback.Kontakt vores kundeservice direkte, og vi vil give dig en god after-sales service.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Støtte Drop Shipping Og Engros
Model-Nummer dukke hus
Aldersgruppe Voksne
Funktion Håndlavet Konstruktion
Element Type Dukkehuse
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke goe
Gave Julegave, fødselsdagsgave, julegave
Dimensioner som billedet viser
Advarsel lille del, der ikke for barn under 3 år
Køn Unisex
Materiale Plast
TOY legetøj for børn, børn, piger og drenge
Plast Type ABS

Relaterede varer