Romantiske By Oil Painting Landskab Tower Par Med Paraply på Wall Street Art Billede Plakat Lærred Maleri Hjem Indretning

kr23.14

Home Decor

Varebeskrivelse


Produkt Detaljer:

1.Alle vores billeder i HD-version,og der er trykt på lærred eller hvad der er en slags bedste materiale til plakat. 2.Materialet er tykt,storng,vandtæt,plakaten er levende farve og vil ikke falme.Det er rart for home decor,kids soveværelse dekoration,stue dekoration,skole og kontor dekoration,gaver. 3.For at holde nede forsendelse omkostninger og undgå at ramme beskadiget forsendelse,ingen indre ramme og udenfor rammen,kun lærred.

Romantiske By Oil Painting Landskab Tower Par Med Paraply på Wall Street Art Billede Plakat Lærred Maleri Hjem Indretning

1.Udskrifterne kommer med 3 cm hvid kant for dig kontrol(hvis du ikke behøver hvid kant eller har brug for spejl grænse,bedes du kontakte os, når du spiller for,vil ikke ændre sig efter sendes ud) 2.Alle prints er pakket med stærk PVC-rør for at sikre sikkerheden af din ordre i transport. 3.Negativ feedback kan ikke løse noget som helst.Hvis du har et problem omkring vores transaktioner,service eller kvalitet,bedes du kontakte os først.Vi er altid villige til at arbejde ting ud. 4.vi accepterer brugerdefinerede størrelser og billeder, hvis du kan lide, pls kontakte os inden for. 5.Størrelse i CM,1inch=2.54 cm,størrelsen måling af hånd,kan Der være 0,5-1 cm fejl.Bemærk: Det er den plakat, der kun,træ-ramme er ikke inkluderet i prisen(Uden Ramme).

1.Du bedes venligst bekræfte din forsendelsesadresse på www.phyto.dk, er korrekte og fuldstændige, når du betaler.Hvis du har brug for at ændre din leveringsadresse, du skal efterlade os en besked med betaling.(alle leveringsoplysninger ikke kan ændre sig, når der sendes ud)

2.På grund af det sikre årsager, vi ikke må adressen ændres via e-mail.Vi har intet ansvar for shipping adresse, der er oplyst.

Forsendelse Detaljer:

1.3.Alle pakker vil blive afsendt med tracking Nummer i 1~3 arbejdsdage, www.phyto.dk Standard Shipping,ePacket og China Post, luftpost, er vores standard service.(hvis du har brug for hurtigere forsendelse måde som DHL,FEDEX,UPS,bedes du kontakte os tjekke den billigste omkostninger for dig) 2.Den forventede leveringsdato vil blive påvirket af told -, vejr osv., nogle gange kan det tage lidt længere tid at modtage,Bedes du kontakte os for at udvide din ordre beskyttelse tid, når du ikke har modtaget pakken.

Service Detalje:

1.Hvis der er nogen osv, tilbagebetaling eller erstatning er acceptabelt.Du bedes kontakte os, før de forlader neutral eller negativ feedback.Giv os en chance for at gøre vores bedste for at løse problemet. 2.Alle vores produkter er blevet kontrolleret og pakket i god stand, før forsendelse.Hvis den købte vare, du har modtaget, er defekt, bedes du kontakte os ASAP, vi ville løse det. **Bemærk: Som belysning virkninger, genstande, måske en lille farve forskel fra de oprindelige billeder, som computeren viste.

**Positiv feedback er af stor betydning for erhvervslivet.Vi gør vores bedste for at levere den høje kvalitet varen til dig, og tak for, at du efterlader en positiv feedback.Hvis der er et problem med din bestilling,skal du sørge for at kontakte os.Tror, at vi kan gøre dig tilfreds gennem vores indsats.Vi håber, at det er ikke kun transaktionen, men også gøre dit liv bedre.Tak! **

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Frame mode Urammet
Tilpasse billeder Accepteret
Mærke CMHOME
Base Lærred
Form Lodret Rektangel
Ramme No
Technics Sprøjtemaling
Original No
farve levende farveudskrivning lærred
Medium Vandtæt Blæk
Emner Landskab
Engros&detail Velkommen
Pakning Pakket med stærk PVC-rør
Anvendelse Hjem,værelse,kontor,skole,bar osv indretning
Ramme eller Ikke Print På Lærred Uden Ramme
Er Smart Enhed No
Stil Moderne
Dropshipping Støtte
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer YM1301
Materiale venligt blæk og vandtæt lærred
Type Lærred Oplag

Relaterede varer