100pcs engelske Alfabet Silikone Breve Perler fødevaregodkendt Silikone Perler Tygge Sut Kæde Navn Til Børne Produkter 12mm

kr67.49

misc

Varebeskrivelse


*Størrelse: 12mm,: 2mm, 100 sæt DIY armbånd eller halskæde,er forskellige, glas, og. Tilbehør og dele elementer! Håndlavet af dele til at være!! *Af. Og mennesker! For halskæder og armbånd, tilbehør, osv., at din adgang er håndlavet og faciliteter. *Chan for legetøj*barnet er i en dårlig måde. Fra den af og til nødt til at gøre det hele,baby dig og mig det så godt. *Baby Firstlook af perler og charms,led, såsom håndlavede til alle,og at være og der er.

Produkt Billeder

På verdensplan

Barnet vil have ubehag og smerte under vækst af tænder, de vil vælge til at bide i fingrene, græder, for at lette ubehag, dette er ikke korrekt, vi er nødt til at bruge den korrekte brug af gummi-produkter. Baby i hele verden, er ved hjælp af miljøvenlige bidering produkt.

Bemærk

Når du har modtaget din pakke, hvis du har problemer, bedes du kontakte os.

Løsning modul

Q:har du et bevis for din dental gel produkter? A: Ja, kære, Vores og silikone produkter er: FDA/ BPA Fri/ EN71-3/ Australske Standard Certifikat...... Q:Hvor lang tid tager det for pakken for at være modtaget, når pakken er afsendt? A: DHL/ UPS/ Aramex omkring 8-10 dage. Fedex om 3-5 dage. www.phyto.dk Standard Shipping omkring 25-45days. Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus cirka 45-60days. Q: har du en fabrik? A: Ja, kære, Vi har den mest professionelle dental gelatine-team i Kina, og vi designe og sælge vores egne produkter. Og vi accepterer kundetilpassede produkter, såsom brand tilpasning, baby personalisering tilpasning, produkt tilpasning...Q ; Hvornår kan vi modtage pakken? E-pakke: om 25days Hurtig: 8-10 dage Fedex IP: 3-5 dage www.phyto.dk Standard Fragt: om 25dyas Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus: 45-60days Hvis du vide mere om brug og tilpasning af dental gel produkter, kan du altid kontakte os og ser frem til at høre fra dig. Tak skal du have.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Størrelse 12mm
Funktion Baby Tand Pleje Produkter
Mærke CHEWELRY
Materiale Funktion PVC-Fri
Form RUNDE
Ues For Baby Tand-Halskæde eller Armbånd, der Gør
Pakning 100pcs
Bruger Personlig navn
BPA Fri abalorios fødevaregodkendt silikone perler
Bedst Egnet Til 4-36 måneder kids, unisex, både til drenge og piger
Model-Nummer Baby Bidering
For Sut Kæde Tilbehør
Type alphabet bead
Materiale Silikone
With Børn Produkt
Emner 12MM Silikone Brev Perler
Aldersgruppe 4-6 måneder
Element Vægt APPROX TO 2 GRAM

Relaterede varer