Spaghetti-Stropper Blomst Pige Kjoler første altergang kjoler for piger skræddersyet bolden kjole hvid graduering operationskitler børn

kr250.00

Varebeskrivelse


Når du regner med at købe denne kjole fra os, bedes du venligst læse det klart som nedenfor:

1. Check venligst din Buste størrelse , livvidde , Hip Størrelse , Naturlig højde med vores standard størrelse,og hvis du ikke er sikker på din størrelse, så skriv til Laura, tak;

2. Også Kina Post Luft MailAnd E-PAKKE , er meget langsom, så når du vælge, Kina Post Air Mail, bedes du kontrollere, om den tid, der er ok for dig, og Hvis du har brug for den kjole , som Haster, så kan du vælge e-EMS Express, EMS Express, DHL Express, UPS osv., disse er Hurtig høj hastighed,tak.

3. Denne Pris er for standard størrelsen , ikke for brugerdefinerede gjort, så hvis du ønsker at skræddersyet kjole, så bedes du venligst kontrakt os, tak;

4. Også vi kan give dig den bedste kvalitet og service, så vælg os,er din ret at vælge

5. Denne pris er kun for standard størrelsen,vær venligst opmærksom på det,tak

6.Internationale Købere – Bemærk Venligst,

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

vestidos de novia 2015 Cap-Sleeve Kjole til brudekjoler Havfrue Lace Hvid Brudekjole Illusion Tilbage Vestido Novias Renda 2015 vintage blonder rustikke champagne farve spaghetti-stropper, bløde satin bolden kjole flower pige kjoler til bryllupper aften party

(1)Buste:__

(2)Talje:__

(3)Hofte:__

(4)Fra Hul Til Gulv gennem buste med sko:__

(5)Skulder til Skulder:__

Hvis kjolen har rem eller ærmet,vi stadig har brug for en anden størrelse:(hvis du ikke ved, hvordan til at måle kontakt os venligst.)

(6)Armseye:__

(7)Bicep:__

(8)Skulder Punkt til Håndled:__

(9)Skulder til bryst:__

Hvordan man måler

Størrelse chart

Farvekort:

Betaling sigt

Forsendelse metode:

Om os

Velkommen hver oprigtig kunde, der spørger sig selv, eller køb vores kjoler!Vi sælger vores kjoler til en lav pris, fordi vi har vores egen fabrik.

Vi gør det for dig til en utrolig pris.spørg for detaljer.Vi har en meget stor samling af Bryllup, Brudepige og Aften/Prom-kjoler!

Det er din Specielle Dag!Vi forsøger vores bedste for at gøre din købsoplevelse hos os, så let og informativ som muligt.

Vi forstår vigtigheden af din Bryllupsdag, at du og alt skal bare være Perfekt!Vi vil se efter din bestilling, som hvis det er til vores eget Bryllup Dag!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål om denne vare.Vores arbejdstid på 24 timer.

Bemærk

Kjolen omfatter ikke tilbehør, såsom bryllup slør, handsker, etc.

i det oprindelige billede.Bud er for en kjole kun.

Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan Vi ikke garantere, at farven på den kjole vil være nøjagtig den samme som de billeder du så.

For at gøre kjolen passer for dig, giv os din nøjagtighed størrelse og nøjagtige farve krav, når du placerer en ordre.

Betalingsmåde A. PLS klik på "Køb Nu" knappen, når du afgiver bestilling, da det vil føre dig til at afslutte betaling, mens du kan efterlade en besked om målinger og farve.B.Spærrede er gratis, sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner.Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til sælger kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre.

Returret 1. Tilbage er accepteret inden for 7 dage efter købers modtagelse af varen.Og varen skal stadig være i helt nye og ubrugte stand, ingen pletter til parfume. 2. Hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb, kan du returnere det til os for en hurtig udveksling eller vi vil refundere din betaling. 3. Omfatter dit navn, adresse, post, dagtimerne telefon, hvor du har betalt, og hvis du anmoder om en refundering eller ombytning. 4. Efter at få den returnerede vare, vil vi refundere kunden på det punkt pris ( eksklusive forsendelsesomkostninger til og fra ). 5. For udveksling af varer, re-levering omkostninger vil blive opkrævet.For afkast, 30 % genindsætning gebyr vil blive opkrævet på alle vender tilbage.

FEEDBACK

Feedback er vigtigt for dig og os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, bedes du Sende en god feedback til os, vil Vi gøre det for dig, hvis du er utilfreds med vores produkter, bedes du giver os ikke negative feedback, bedes du kontakte os først, Vi vil give dig en god løsning, Hvis ikke, Post Negativ feedback er Ikke for sent.Tak meget.

Tak for din visning og held og lykke!

nyd din shopping

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Design Bolden Kjole sparkly beaded Blomst pige kjoler, gulv Længde
Mærke wuzhiyi
Shipping time Inden 15 dage
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Ærme Stil Spaghetti-Stropper
Model-Nummer tc24
Silhuet Bolden Kjole
Oprindelse KN(Oprindelse)
Dekoration Bælterem
Foto Garanti på 100% samme
gemme navn Wuzhiyi brudekjole
farve og størrelse Tilpas størrelse og farve
Stof Type Tyl
Halsudskæring Firkantet Krave
børn kjole Blomst Pige Kjoler
De Faktiske Billeder Ja
Billede Type Reference Billeder
Kjoler Længde Gulv-Længde
Element Type Blomst Pige Kjoler

Relaterede varer