GM-1 Stereo PS4 Gaming Hovedtelefoner Dyb Bas Headset +Gaming Mus med Mikrofon LED-Lys til Telefon, PC Gamer XOBOX En

kr83.31

Varebeskrivelse


Driver Diameter:40mm Impedans:32omh+/-15% Følsomhed:105db+/-3db Frekvens:15Hz-20KHz Mic Diameter:6.0*5.0 mm Mikrofon Følsomhed:-38+/-3db Mic-Impedans:2.2 K omh Retningsbestemt:alle retninger LED Driftsspænding:dc 5 v+/-5% Driftsstrøm:

Pakke Indhold: 1 x PS4 Gaming Headsets 1 x Splitter Kabel-Oversigt: Beexcellent GM-1 er en primær form for gaming headset, som bringer dig levende lyd felt, lyd klarhed, lyd shock følelse, der er i stand af forskellige spil.Dens super blød Over-ear pads er mere behageligt for lang tid at bære, og det er en fantastisk hovedtelefon til spil spiller!Professionel gaming headset til dit valg.Produkt Fordele: 【Meget Kompatible og Alsidig】 Dette gaming headset er primært designet til PS4 gamere, men du kan også bruge det på en Smart Telefon/PC/iMac/Laptop/Tablet/PSP/Nye Xbox. 【Høj Præcision Magnetiske Driver】 Fantastisk surround sound, der gør du føler som om du er lige midt i dit spil. 【Komfortable og Lette Vægt】 headsettet har polstring på toppen og omkring ørerne, hvilket gør dette til en velegnet mulighed for mange timers leg, men ikke føler dig tung på. 【Lang Blød Flettet Snor】 Over 7 meter!Som for en video gamer dette er perfekt, ingen grund til at sidde lige foran TV ' et.At have sådan en lang ledning giver mulighed for langt mere bevægelse og være komfortabelt. 【Glat Mikrofon og volumenkontrol】 Der er en lille controller på ledningen, så du har mulighed for at slå mikrofonen til og fra, og skrue op og ned med lethed.Bemærkninger: 1. Ekstra adapter (medfølger ikke) for at tilslutte controlleren til den gamle version. 2. En splitter kabel er inkluderet, hvis du har brug for at forbinde med computer. 3. USB-stikket er kun til LED lys, ikke for signal. 4. Headsettet er ikke kompatibel med PS3. PS4 Indstilling: 1. Før anvende headsettet på din PS4, kan du teste det med din mobiltelefon for at sikre, at det fungerer godt. 2. Sæt headsettet egen 3,5 mm jack stik til Gamepad, så længe du trykke på PS-knappen eller indtast systemets Indstillinger. 3. Der er en perifer maskiner, vælg "Juster Lyd og Udstyr", "output til hovedtelefoner", så ændre det til "al lyd".

Som COVID 19 er stadig breder sig, vil pakken blive forsinket i forskellige situationer.Jeg håber, du kan vente tålmodigt.På grund af den alvorlige epidemiske situation, logistik virksomheder steg fragtraterne i nogle lande, så vi er nødt til at stige i pris i nogle lande.Når fragtrater dråber, vi vil også reducere prisen i gang.Håber du kan forstå, tak.Efter flere måneder af anti-epidemi kamp, det Kinesiske folk har opnået bemærkelsesværdige resultater.Vi vil gerne dele den oplevelse af os for dig til at bekæmpe COVID 19. 1.Du bør bære maske, når du går udenfor.Brug papiret til at røre udgive sted.Du må ikke røre din mund,øjne og næse, når du er udenfor. 2.Vask dine hænder, når du kommer hjem. 3.Brug 75% alkohol spray pakken.Vi vil holde det for en periode.Det er arbejde sammen for at bekæmpe denne virus.Du kan købe det produkt, uden at bekymre dig.Det er meget sikkert.Eventuelle spørgsmål,vil vi svare dig snarest.Pakke Indhold: 1 x PS4 Gaming Headsets 1 x Splitter Kabel-Oversigt: Beexcellent GM-1 er en primær form for gaming headset, som bringer dig levende lyd felt, lyd klarhed, lyd shock følelse, der er i stand af forskellige spil.Dens super blød Over-ear pads er mere behageligt for lang tid at bære, og det er en fantastisk hovedtelefon til spil spiller!Professionel gaming headset til dit valg.Produkt Fordele: 【Meget Kompatible og Alsidig】 Dette gaming headset er primært designet til PS4 gamere, men du kan også bruge det på en Smart Telefon/PC/iMac/Laptop/Tablet/PSP/Nye Xbox. 【Høj Præcision Magnetiske Driver】 Fantastisk surround sound, der gør du føler som om du er lige midt i dit spil. 【Komfortable og Lette Vægt】 headsettet har polstring på toppen og omkring ørerne, hvilket gør dette til en velegnet mulighed for mange timers leg, men ikke føler dig tung på. 【Lang Blød Flettet Snor】 Over 7 meter!Som for en video gamer dette er perfekt, ingen grund til at sidde lige foran TV ' et.At have sådan en lang ledning giver mulighed for langt mere bevægelse og være komfortabelt. 【Glat Mikrofon og volumenkontrol】 Der er en lille controller på ledningen, så du har mulighed for at slå mikrofonen til og fra, og skrue op og ned med lethed.Bemærkninger: 1. Ekstra adapter (medfølger ikke) for at tilslutte controlleren til den gamle version. 2. En splitter kabel er inkluderet, hvis du har brug for at forbinde med computer. 3. USB-stikket er kun til LED lys, ikke for signal. 4. Headsettet er ikke kompatibel med PS3. PS4 Indstilling: 1. Før anvende headsettet på din PS4, kan du teste det med din mobiltelefon for at sikre, at det fungerer godt. 2. Sæt headsettet egen 3,5 mm jack stik til Gamepad, så længe du trykke på PS-knappen eller indtast systemets Indstillinger. 3. Der er en perifer maskiner, vælg "Juster Lyd og Udstyr", "output til hovedtelefoner", så ændre det til "al lyd".

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Volumen Kontrol Ja
Meddelelse Wired
Hovedtelefon Puder Materiale Syntetisk Læder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Aktiv Støj-Aflysning Ja
Impedans Udvalg op til 32 Ω
Følsomhed 105dB
Kontrol-Knap Ja
Driver Diameter 40mm
Funktioner Active Noice Cancelling
Vandtæt No
Mærke Beexcellent
Stil Hovedtelefon
Med Mikrofon Ja
Trådløse Type INGEN
Stik 3,5 mm
Model-Nummer GM-1
Frekvensgang Udvalg 20 - 20000Hz
Er wireless No
Funktion Til Mobiltelefon
Længde 2m
Vocalism Princippet Dynamisk
Modstand 32Ω

Relaterede varer