MIUSIE Håndværk Kunst Cutter Læder Skulptur forskærerkniv skæreværktøjet med 10 Knive Model Reparation Skulptur Skalpel Kniv

kr25.37

misc

Varebeskrivelse


Beskrivelse:

Let at måtte skære, modelbygning, udskæring, scoring, ætsning , trimning.Med anti-skid designet kniv krop, er det lettere og mere fleksibelt at blive opereret.Med SK-5 rustfrit metal, værktøj kniv, det er super skarp, og længe varig.

Specifikation:

blade materiale: rustfrit stål Håndtag materiale: aluminium Længde og Diameter: 14,5 cm, 0,8 cm Farve: Sort Pakke:1 Præcisions Kniv+10 udskiftelige blade

Hvordan til at erstatte den barberblade:

Skruer på spidsen for at låse bladet, tage ud af den kedelige razor du har brugt så længe.Stram det op igen efter du bytte ud for at låse det nye blad på plads.Bemærk pas på dine fingre, når du gør dette, for at undgå at skære og ridser.

Bemærk:

1.Pls dække den præcision kniv med beskyttende hætte efter at bruge det, og hold det væk fra børn. 2. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak! 3. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Produkt nummer
top4
Model-Nummer MU0720
Type
Pakke liste, der omfatter
Model Nummer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Læder Værktøjer Læder Håndværk
top1
skalpel læder håndværk Læder Håndværk Værktøj
top3
Håndtag Materiale
Farve
top2
Længde og Dia
Blade materiale
Mærke MIUSIE
Materiale Rustfrit Stål

Relaterede varer