SHT2000 Termostat Temperatur, Fugtighed Kontrol Termometer Hygrometer Humidista Controller AC 110V 85-230V 10A Digital Display

kr44.66

misc

Varebeskrivelse


Produkt Navn: Temperatur og Luftfugtighed Controller

Produkt model: SHT2000

Strømforsyning: AC 110~230V/ DC 12-72V

Strømforsyning frekvens: 50/60Hz

Temperaturområde: -20~60°C

Luftfugtighed måleområde: 0%~100%RH

Temperatur måling nøjagtighed: 0.3 °C

Luftfugtighed-måling nøjagtighed: 3%

Output kontrol: relæ-udgang

Udgangseffekt: MAX 10A

For indstilling af menu: Start værdi

For indstilling af menu: Start værdi > stop-værdi (programmet automatisk bestemmer arbejder mode er køling/affugtning funktion)

Varme/køling tilstand

Indstilling: indstilling (start temperatur): Tryk på og hold ▲ - knappen for at starte den temperatur blinker.Brug ▲▼ for at indstille start-temperatur værdi.

Indstilling: stop (temperatur): Tryk på og hold ▼ knappen for at stoppe temperatur blinker.Brug ▲▼ til at indstille stop temperatur værdi.

Varme use case: kontrol vandvarmer, opvarmes til 65 ° C for at stoppe, temperaturen falder tilbage til 50 ° C, og begynder at varme igen

Det første skridt: varme mode, med start temperatur

Trin 2: Tryk på og hold ▲ - knappen for at starte den temperatur blinker.Brug ▲▼ til at indstille start temperatur på 50 °C.

Trin 3: Tryk på, og hold den ▼ knappen for at stoppe temperatur blinker.Sæt stop temperaturen til 65 °C med ▲ ▼ - tasterne, og indstillingen er afsluttet!

Køle-use case: brug i gården, loftvifte er ventileret til 26 ° C for at stoppe, temperaturen er hævet til 30 ° C og ventilation er i gang igen.

Det første skridt: køling tilstand, starter temperatur > stop temperatur

Trin 2: Tryk på og hold ▲ - knappen for at starte den temperatur blinker.Brug ▲▼ til at indstille start temperaturen til 30 °C.

Det tredje trin: tryk længe på den ▼ knappen for at stoppe temperatur blinker, indstil stop temperatur på 26 °C med ▲▼, indstillingen er afsluttet!

Befugtning/Affugtning Af Luften Mode Indstillinger:

Indstilling (start luftfugtighed): Tryk på og hold △ - tasten for at starte luftfugtighed værdi blinker.Sæt den fugtighed værdi af △ ▽ - tasten.Indstil [Stop Luftfugtighed]: Tryk på og hold △ tast for at stoppe luftfugtighed værdi at blinke, og sæt den fugtighed til at stoppe ved △ ▽ afgørende værdi.

Befugtning eksempel: frisk supermarked befugtning, kontrol luftfugter 50% RH begyndte at befugte, fugtig til 80% RH til at stoppe befugtning.Opsætning trin:

Trin 1: Tryk på, og hold den △ knappen i 3 sekunder for at starte luftfugtighed værdi at blinke, og sæt den begyndende fugtighed værdien til 50% RH.

Trin 2: Tryk på, og hold den ▽ knappen i 3 sekunder for at stoppe luftfugtighed værdi blinker.Sæt værdien til 80% RH.Når indstillingen er afsluttet, vil knappen betjenes i 5 sekunder uden at vende tilbage til den normale skærm tilstand.

Affugtning eksempel: workshop kontrol udstødning affugtning system, fugtighed på 70% RF starter affugtning, fugtighed 40% RH stopper affugtning

Opsætning trin:

Trin 1: Tryk på, og hold den △ knappen i 3 sekunder for at starte luftfugtighed værdi at blinke, og sæt den begyndende fugtighed værdi til 40% RH.

Trin 2: Tryk på, og hold den ▽ knappen i 3 sekunder for at stoppe luftfugtighed værdi blinker, skal du indstille værdien til 70% RH, indstillingen er afsluttet, - knappen virker ikke i 5 sekunder og vender automatisk tilbage til den normale skærm tilstand.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer SHT2000 Termostat Temperatur, Fugtighed Kontrol
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer