DIY Skaber Transformation super Bil Krig Robotter Devastator byggesten Technic Serien Mursten Legetøj for Børn

kr120.35

Model Bygning

Varebeskrivelse


Blokke navn: Technic super bil Transformation byggesten Nye stil Fordeling: som billede viser, Produkt, Materiale: miljøvenlige ABS plast Passer til: børn på 6 år og op og Blokerer fan Bemærk:Emballagen Uden at den Oprindelige Kasse, Hvis du har nogen spørgsmål , er Du velkommen til at kontakte os.

For engros,vil vi tilbyde rabat.Drop shipping,vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til min konto.

1. Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol. 2. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse, Pls kontrollere, at din adresse skal matche din modtager adresse. 3. Alle vores pakke kommer med tracking nummer.Tracking oplysninger er tilgængelige inden for 1-5 dage efter afsendelse.

Spørg venligst alle spørgsmål, før budgivning for at undgå at få en vare, du er ikke tilfreds med. 1. Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du har modtaget, pls returnere det inden for 5 dage.Når vi har modtaget de returnerede varer, vil vi foretage en udskiftning eller returnere penge tilbage for dig.Pls kontakte os før du returnerer det.Returnerede vare skal være nye og ubrugte og i original stand. 2. Defekte varer skal rapporteres, og der returneres til os inden for garantiperioden, med den oprindelige pakke, hvis det er muligt, og notere de defekte fornuft og din Order No. 3. Retur forsendelsesomkostninger skal være betales af Køber.

Vi vil pakke og afsende pakken med det SAMME.Og der vil være en lille forsinkelse, når ferien.Vi vil herefter sende pakken via Kina Post eller andre nationale post.Normalt shipping tid er 15-60 dage i henhold til dit land.Hvis du ikke kan modtage din vare inden for 60 dage, er du velkommen til at kontakte mig for hjælp.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, er du velkommen til at kontakte mig for en løsning, i stedet for at lade en neutral eller negativ feedback, Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Tak skal du have.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stregkode No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plast
Mærke Pongarct
Certificering 3C
Plast Type ABS
Robot City Engineer Køretøj Bil Model Gaver Legetøj
Plastik Blok Form Selvlåsende Sten
Blok Størrelse Små byggesten(Kompatibel med Lego)
Model-Nummer Teknik serie
Køn Unisex
blok Pædagogiske Gaver Biler, Robotter Toy pvc-Action Figurer
Type BLOKKE
Advarsel Byggesten Mursten
Aldersgruppe > 6 år gammel

Relaterede varer